Črna kronika

Policisti dobili podatek o vozilu, ki naj bi bilo vpleteno v hudo nesrečo v Medvodah

Medvode, 13. 06. 2020 09.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko so ljubljanski policisti javnost zaprosili za pomoč pri iskanju voznika passata s koprskimi registrskimi tablicami, ki je bil vpleten v hudo nesrečo pri Medvodah, so od občanov dobili podatek o tem. Znano je tudi, da je voznica osebnega vozila v nesreči utrpela hujše poškodbe, vendar njeno življenje ni ogroženo. Otrok, gre za dojenčka, pa je lažje poškodovan. 33-letnik je kljub hitri pomoči na kraju dogodka umrl.

Kot smo že poročali, se je v petek okoli 20.40 v Medvodah pri rondoju zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. 

Po prvih podatkih PU Ljubljana sta voznika osebnih vozil znamke BMW in VW Passat vozila v smeri Kranja vzporedno, po dveh voznih pasovih v isto smer, ko sta se prometna pasova združila v en prometni pas, pa sta bočno trčila. Voznika BMW-ja je odbilo v levo, kjer je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko se je po njem pripeljala voznica osebnega vozila in trčil je vanjo. Voznik passata je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja. 

33-letni voznik BMW-ja je kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl, voznica osebnega vozila in otrok, ki sta bila v drugem vozilu, sta prav tako poškodovana. Danes so nam na PU Ljubljana povedali, da je voznica osebnega vozila utrpela hujše poškodbe, vendar njeno življenje ni ogroženo. Otrok, gre za dojenčka, pa je lažje poškodovan.
 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Policisti so zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče iskali voznika passata, zlate ali srebrne barve z registrskimi tablicami z oznako KP. Vozilo je poškodovano po levi strani in je odpeljalo v smeri proti Kranju. Na podlagi zbiranja obvestil in informacij od občanov so danes pridobili podatek o vozilu omenjene znamke, ki bi lahko bilo udeleženo v prometni nesreči na območju Medvod. Trenutno še intenzivno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine, o vsem pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo. 

Vsem, ki so posredovali informacije, se zahvaljujejo. 

Gasilsko reševalna služba Kranj (GARS Kranj) je na svoji spletni strani zapisala, da so skupaj z gasilci GB Ljubljana zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno voznico in v vozilo reševalne NMP Ljubljana prenesli dojenčka, odklopili akumulatorja ter po razlitih motornih tekočinah posuli vpojna sredstva. Voznik drugega vozila je kljub oživljanju na kraju podlegel poškodbam.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja