Črna kronika

Ponoči na avtocesti zagorelo vozilo, v njem odkrili mrtvo osebo

Višnja Gora, 05. 01. 2022 07.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.P., N.Š.
Komentarji
0

Nekaj pred 3. uro zjutraj je v odstavni niši na dolenjski avtocesti, malo pred Višnjo Goro, zagorelo osebno vozilo. Na kraju so posredovali gasilci PGD Grosuplje in ljubljanskih gasilskih brigad, ki so požar pogasili, v notranjosti avtomobila pa so odkrili mrtvo osebo. Identiteta umrle osebe za zdaj še ni znana, prav tako še ni znan vzrok požara.

Vzrok požara in identiteta osebe trenutno še nista ugotovljeni.
Vzrok požara in identiteta osebe trenutno še nista ugotovljeni. FOTO: PGD Grosuplje

Policija in gasilci so bili o gorečem osebnem vozilu na avtocesti Grosuplje–Višnja Gora obveščeni okoli 3. ure zjutraj. Avto je gorel v odstavni niši malo pred Višnjo Goro v smeri Novega mesta.

Na kraju je posredovalo devet gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva Grosuplje in gasilci ljubljanskih gasilskih brigad, ki so požar pogasili. V vozilu, ki ga je uničil ogenj, so odkrili mrtvo osebo. "Po naših videnjih v vozilu ni bilo drugih oseb," so ob tem povedali na gasilskih brigadah.

Policisti so po pogašenem požaru pričeli z ugotavljanjem samih okoliščin požara. Vzrok požara in identiteta osebe trenutno še nista ugotovljena. Zaradi dela interventnih služb in ogleda je bil več ur zaprt desni pas avtoceste. 

Policisti vse morebitne priče dogodka oziroma požara naprošajo, da o tem obvestijo  policijo na številko 113 ali najbližjo policijsko postajo, lahko
tudi anonimno na telefon 080 1200.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.