25°C

Med begom trčil v policijski vozili in poškodoval dva policista

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
M.V. /
KOMENTARJI
23
Celjski policisti so konec tedna poskušali zaustaviti voznika osebnega vozila z britanskimi registrskimi številkami, ki policijskih znakov za ustavljanje sprva ni upošteval, nato pa je vendarle ustavil. Ko sta policista nameravala izstopiti iz vozila, pa je voznik sunkovito zapeljal vzvratno in trčil v policijsko vozilo. V nadaljevanju je poškodoval še eno policijsko vozilo.

Celjski policisti so v soboto okrog 3. ure zjutraj obravnavali voznika v avtomobilu z britanskimi registrskimi oznakami. Po tem, ko je poškodoval policijsko vozilo je nadaljeval vožnjo proti Kamniku. "V Motniku ga je dohitela druga policijska patrulja, voznik na begu pa je s svojim vozilom namerno silovito trčil tudi v drugo policijsko vozilo in ga poškodoval  tako, da je bilo tudi to nevozno," so zapisali v poročilu celjski policisti. 

Policija zbira informacije o vozniku, ki je poškodoval dva policijska avtomobila in pobegnil.
Policija zbira informacije o vozniku, ki je poškodoval dva policijska avtomobila in pobegnil.FOTO: Miro Majcen

V trčenju sta bila lažje poškodovana dva policista. Voznik je nato odpeljal naprej proti Kamniku. Zbiranje obvestil potrebnih za identifikacijo pobeglega voznika še poteka, so še sporočili s PU Celje.