Črna kronika

Goreč nadstrešek v Trnovem pod seboj pokopal avtomobil, poškodovanih ni bilo

Ljubljana, 25. 08. 2021 18.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ob 14.15 so ljubljanski gasilci in policisti dobili obvestilo o požaru v ljubljanski soseski Trnovo. Izkazalo se je, da je na Borsetovi ulici zagorel nadstrešek, pod katerim je drvarnica. Tam pa je bilo parkirano tudi osebno vozilo, ki je bilo v požaru uničeno, kot je razvidno s fotografij, ki nam jih je posredoval naš fotograf. Ogenj se je razširil tudi na streho bližnje stanovanjske hiše. V požaru ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za okoli 40.000 evrov škode.

Kot sporočajo na Upravi RS za zaščito in reševanje, je zagorel pomožni objekt, ogenj pa se je že širil na stanovanjsko hišo. Posredovali so gasilci GB Ljubljana in PGD Ljubljana Trnovo, ki so pričeli gasiti pomožen in stanovanjski objekt ter šotor, ki je bil v bližini. Med gašenjem je odjeknilo več manjših eksplozij. V kupu lesa in navlake je bila tudi plinska jeklenka, ki jo je razneslo ob prihodu gasilcev, še dodajajo.

Gasilci so požar pogasili, policisti pa so zbrali prva obvestila. Vzrok požara še ni znan, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

Ogled kraja bodo policisti predvidoma pričeli jutri, ko bo pogorišče varno, nadaljujejo pa zbiranje obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brabusednet
26. 08. 2021 08.20
+0
Se zgodi,če nimaš pospravljeno in primerno urejeno.
kajpati
25. 08. 2021 19.24
+5
A akumulatorja niso odklopili? Sam vprašam.
Model1a
25. 08. 2021 21.23
+4