ČRNA KRONIKA

Pretepal vrstnika, nato se spravil še na občane, ki so ga poskušali ustaviti

Ljubljana, 24.11.2022, 10:12 | Posodobljeno pred dvema urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Mlajši osumljenec se je fizično spravil na drugo mlajšo osebo, kar so poskušali preprečiti trije občani, a se je nasilnež spravil tudi nanje. Pri tem je starejšo osebo huje poškodoval, tako da so jo morali odpeljali na zdravljenje v bolnišnico, na srečo njeno življenje po prvih podatkih ni ogroženo. Osumljenec je sicer že bil obravnavan zaradi nasilja.

Policisti zadevo še preiskujejo.
Policisti zadevo še preiskujejo.FOTO: Luka Kotnik

Ljubljanske policiste so v sredo popoldan okoli 16.30 obvestili, da na območju Grosuplja mlajši osumljenec pretepa drugo mlajšo osebo. Žrtev je s kraja zbežala, osumljenec pa ji je sledil. Nadaljnje pretepanje so poskušali preprečiti trije drugi občani, ki pa jih je mlajši osumljenec prav tako fizično napadel. Pri tem je huje poškodoval enega od starejših občanov, nato pa je s kraja zbežal. Poškodovanega so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center, po prvih podatkih pa njegovo življenje ni ogroženo. 

"Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nasilništva in hudih telesnih poškodb. Osumljenec je bil v preteklosti že obravnavan za kazniva ravnanja z elementi nasilja," so sporočili s PU Ljubljana.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.