Črna kronika

Proti očimu in ljubici vložena ovadba

Salvador, 24. 12. 2009 08.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilski malček, ki mu je očim v telo zapičil več deset igel, je prestal še eno operacijo. Očim je medtem priznal, da je pastorka pred ritualom silil piti alkohol.

Deček z iglami
Deček z iglami FOTO: Reuters

Dveletni brazilski deček, ki mu je očim v telo zapičil več deset igel, je uspešno prestal še drugo operacijo. V tri ure trajajočem posegu so mu odstranili 14 igel, ko so prebadale njegova jetra, mehur in črevesje. Štiri najnevarnejše igle zelo blizu njegovega srca so sicer odstranili že prejšnji teden. Kljub temu pa otrok potrebuje še eno operacijo, s katero mu bodo odstranili še zadnje igle, predvsem dve, ki sta nevarno blizu hrbtenice.

Njegov očim Roberto Carlos Magalhaes, ki je krivdo že priznal, je povedal, da je hotel ubiti svojega pastorka, saj se je hotel maščevati njegovi materi. Pojasnil je, da je dečku dal piti mešanico vina in vode, ko pa je zaspal, se je izživljal nad njim. Postopek je ponovil trikrat na mesec.

Policija je proti njemu in njegovi ljubici Angelini Ribeiro dos Santos vložila ovadbo zaradi suma poskusa umora.

Kot smo že poročali, je Magalhaes policiji povedal, da ga je k bizarnemu dejanju napeljevala njegova ljubica, ki je zagotavljala, da bo to okrepilo njuno razmerje. Pri zabadanju igel naj bi mu sicer pomagala še en moški in ženska.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

spet-jest
25. 12. 2009 10.00
sej zdej bojo pa nega u kehi prebadal, sam z mal bl debelim kt so igle. pa d bi to uživou saj kkšnih 30 let
Lepa Primorska
25. 12. 2009 06.57
NORCI ZMEŠANI.
MODRI TULIPAN
24. 12. 2009 11.01
take ljudi je treba spravit nekam kjer jih nebo več nazaj"grozlivo dejanje
vivika@email.si
24. 12. 2009 09.53
ojoj lubi bog...
intimnanega2
24. 12. 2009 09.37
:((((((((((((((((((((((((((( PA KAJ JE Z LJUDMI NO!!!??? ubogi otrok! da bi se le srečno končalo. pa kje je našel tak način??? pa zakj sebe ni prešpikal, če mu ni kaj prav v življenju! kaj je kriv ubogi otrok...... :(((((((((((((((((((
Sandra Žibert
24. 12. 2009 09.02
Naj bo preklet ta brezsrčnež in njegovi pajdaši! Ubogi otrok.