-1°C

Našli 70-letnega Jugoslava iz Ljubljane

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.V. /
Svojci so od četrtka pogrešali 70-letnega Jugoslava Malinića iz Ljubljane, ki so ga nazadnje videli na območju Šentvida, od koder se je odpeljal s kolesom. Oblečen je bil v sive elegantne hlače, daljšo sivo bundo, obute je imel nizke temnomodre čevlje, na glavi pa je imel sivo kapo. Ljubljanska policija je sporočila, da so pogrešanega osebo našli in jo prepeljali na zdravljenje v bolnišnico.

Jugoslav Malinić
Jugoslav MalinićFOTO: PU Ljubljana

Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška so bili obveščeni, da svojci od četrtka, 24. decembra, pogrešajo 70-letnega Jugoslava Malinića iz Ljubljane. Jugoslav je visok okoli 170 centimetrov, srednje postave, z večjim trebuhom, sivih kratkih las. Oblečen je bil v sive elegantne hlače, daljšo sivo bundo, obute je imel temnomodre nizke čevlje, na glavi pa je imel sivo kapo. Policija sporoča, da ima pri sebi osebne dokumente, okoli vratu pa trak z več ključi. Nazadnje so ga videli v četrtek dopoldne na območju Šentvida, od koder se je odpeljal s kolesom.

Ker jim z do sedaj izvedenimi ukrepi osebe ni uspelo najti, Policija in svojci naprošajo javnost za informacije.

Vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešani osebi, prosijo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Šiška na številko (01) 583 37 00, pokličejo lahko tudi na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Koronavirus pasica november