Črna kronika

Umrla za volanom

Ljubljana, 12. 12. 2006 09.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na lokalni cesti Podnanos-Podraga se je zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

Okoli 6.30 ure zjutraj se je na cesti Podnanos-Podraga zgodila huda prometna nesreča. 25-letna domačinka je pripeljala v Podrago in v desnem ovinku zapeljala naravnost na levi vozni pas, nato je zapeljala s ceste in pri tem z levim delom vozila trčila v osebni avtomobil, ki je bil parkiran ob cesti. Za tem je vozilo trčilo še v stanovanjsko hišo.

Voznica, ki je bila v avtomobilu sama, je zaradi hudih telesnih poškodb umrla na kraju nesreče. Vzrok za trčenje naj bi bila neprilagojena hitrost.

SORODNI ČLANKI

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

GEP-17
13. 12. 2006 07.48
Ja pa zupet vsi ne vem kako pametni! Kot je napisala spygirl je napisala točno tako kot je pa ne govorit na pamet dečki..Sem gasilec pa imam malo več izkušenj z te mod ekaterih zato ne na pamet nekaj pisat pa da so spet policaji krivi. Normalno da je hitrost kriva če bi se normalno pripeljala bi ovinek zlahka zvozila edino če je zaspala pa ga sploh ni probavala. LP!
Vegos
12. 12. 2006 16.06
Nintendo, pa mi boš verjel, če ti rečem, da policijski zapisniki realno niso nič krivi za to, da se je nesreča sploh zgodila?
mihec.zupopihec@email.si
12. 12. 2006 16.02
JS PA PRAVIM TUD NAJBOLŠAM SE NARDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nintendo64@email.si
12. 12. 2006 12.43
spygirl: nimaš prav. Malo poglej evidence s kakšne nesreče. Da naštejem nekaj primerov, ki jih poznam. Če je nekdo pijan kot čep, pa zleti s ceste, bo vzrok neprilagojena hitrost (alkohol je potem začuda sekundarni vzrok in ga zaradi tega ni v statistiki potem). Če se nisi ustavil pri STOP znaku, pa pride do nesreče, je spet bila neprilagojena hitrost, čeprav bi lahko komot ustavil, samo nisi hotel. Če gledaš vstran, pa zadeneš v robnik, da te odbije v nasproti vozeče vozilo, je spet neprilagojena hitrost. Če se prvič pelješ po neki cesti, omejitev 90 km/h, pa prideš do ostrega ovinka, pa nikjer nobenega znaka o tem ovinku, zletiš s ceste, bo spet neprilagojena hitrost, čeprav se gre za slabo signalizacijo. To je to, kar je narobe pri nas in z našo policijo. Vedno gonijo en in isti vzrok, da lahko upravičijo vso opremo, ki jo potrebujejo.
theykilledKenny
12. 12. 2006 11.28
janja, kakšen pa je božji mir? a je tak kot čisto navaden mir ali mogoče blagoslovljen ipd? :))
janja_cerjak@volja.net
12. 12. 2006 10.54
ne želite en drugemu tega, da se komu kaj zgodi.pravo resnico so odnesli s seboj vsi.Oni vejo zakaj se je to zgodilo.Ne se prerekat zaradi takšnih stvari.Šli so prehitro in premladi mogoče zaradai hitrosti 200 km/h mogoče pa so to tudi samo ugibanja.Drugim , ki se vozijo prehitro raje opozorite naj se peljejo bolj počasi.Vsi vi pa pazite na sebe ko vozite in na druge.Za te nesrečne fante pa je samo še ena stvar, ki jim lahko rečete: naj počivaju v miru božjem.
spygirl
12. 12. 2006 09.55
Ful si pameten aligatorcek. Dejstvo je, da so v medijih objavljene le najhujše prometne nereče. Policisti dnevno obravnavajo več 100 prometnih nesreč, kjer pa vzrok ni le neprilagojene hitrost. Pri nepravilnem srečanju ali nepravilnem premiku z vozilom .....,le v redkih primerih pride do nesreče s smrtnim izidom. Ponavadi se to zgodi prav zaradi neprilagojene hitrosti. I
Dulkocar
12. 12. 2006 09.43
Vedno je le en vzrok: human error.
aligatorcek
12. 12. 2006 09.40
Koliko vzrokov za nesreče pa poznajo naši vrli policisti?? Vedno je alkohol ali neprilagojena hitrost in nič drugega. čČe ne vedo kaj napisati pač napišejo nekaj od prej omenjenega, jajčarji...