Črna kronika

V eksploziji avtomobila v Srbiji poškodovana ena oseba

Beograd, 16. 10. 2018 20.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V srbskem Voždovacu je odjeknila eksplozija. Srbski mediji so sprva poročali, da je bombo nekdo podtaknil pod avtomobil televizijske voditeljice Marijane Mićić, kar pa je ona zanikala, češ da že sedem let ni več lastnica golfa 4. Voznika so lažje poškodovanega odpeljali v bolnišnico.

Naselje Voždovac v Srbiji je pretresla eksplozija avtomobila, v kateri je bila lažje poškodovana ena oseba.

Incident se je zgodil ob 13.30. Na kraj dogodka so prihiteli policisti in reševalci. Srbski mediji so sprva poročali, da je golf 4 v lasti voditeljice televizije Pink Marijane Mićić, za volanom pa je bil njen 63-letni oče Nebojša Mićić, kar pa je Mičićeva zanikala, češ da že sedem let ni lastnica tega avtomobila.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Priče so povedale, da je bil v eksploziji ranjen tudi 15-letni deček, kar pa je policija zanikala. "Nismo dobili nobenega obvestila, prijave ali kakršne koli informacije o tem, da je bil poškodovan otrok," so sporočili. Voznik je po njihovih navedbah utrpel poškodbe roke in bobniča in so ga odpeljali v klinični center.

Po neuradnih informacijah Blica je nekdo pod avtomobil podtaknil bombo in jo sprožil na daljavo. Eksplodiralo je v trenutku, ko je avtomobil peljal po makadamu. Glede na to, da je vozilo popolnoma zgorelo, je prav neverjetno, da jo je voznik odnesel samo z lažjimi poškodbami.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Petur
18. 10. 2018 19.29
Malo tega kot so politicni umori ,neobsojene kraje,velekraje,ogrozanje sociale,,klosarstvo,bogatenje na racun siromastva,ubijanja z avtomobili ki so plod lizingaskega odiranja,....se je dogajalo v drzavi moje mladosti.seveda take debate nekim niso po godu,torej za opomin prvo ocetu,
Bofur
16. 10. 2018 22.11
+4
Kaj je to Voždovacu ? Kot Kumrovec ? Kumrovacu :)
misko5lin
16. 10. 2018 22.31
-2
A si šprical šolo. To je predel Beograda.
misko5lin
16. 10. 2018 22.34
-3
Aja, sem čisto pozabil. Beograd je glavno mesto, sedaj Srbije, prej SFRJ. Srbija je v Evropi. Da ne bo nesporazuma, ni v evropski uniji...

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.