Črna kronika

Tragedija v Grosupljem: iščejo 47-letnika, ki naj bi zažgal svojo partnerico

Grosuplje, 13. 08. 2020 10.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
N.S., Maja Račič
Komentarji
126

Na dvorišču pred stanovanjsko hišo v Grosupljem je sin našel huje poškodovano 44-letno mamo, ki so jo nato odpeljali v ljubljanski klinični center. Kaj se je zgodilo, kako je dobila poškodbe, policisti še preiskujejo, iščejo pa tudi njenega partnerja, ki je izginil neznano kam. Po pripovedovanju domačinov naj bi 47-letnik z vnetljivo tekočino polil svojo partnerico, zanetil ogenj, nato pa pobegnil.

Več videovsebin
  • Iz 24UR ZVEČER: Ženo naj bi polil z bencinom in zažgal
    03:31
    Iz 24UR ZVEČER: Ženo naj bi polil z bencinom in zažgal
  • Iz 24UR ZVEČER: Policija o iskanju osumljenca
    01:37
    Iz 24UR ZVEČER: Policija o iskanju osumljenca
  • Iz SVETA: Tragičen vrh daljšega nasilja
    03:11
    Iz SVETA: Tragičen vrh daljšega nasilja
  • Iz SVETA: Tragedija v Grosupljem
    02:53
    Iz SVETA: Tragedija v Grosupljem
Policisti so že ves dan na kraju dogodka, kjer preiskujejo, kaj točno se je zgodilo hudo opečeni 44-letnici.
Policisti so že ves dan na kraju dogodka, kjer preiskujejo, kaj točno se je zgodilo hudo opečeni 44-letnici. FOTO: Kanal A

Policiste so sinoči obvestili o dogodku na območju Grosuplja, v katerem je bila huje opečena 44-letna ženska. Poškodovano je na njenem dvorišču našel njen sin, so sporočili s PU Ljubljana. Žensko so odpeljali v ljubljanski UKC in je v smrtni nevarnosti. 

Policisti zaenkrat še preverjajo, kaj točno se je zgodilo, a kot poročajo v oddaji Svet domačini pripovedujejo, da naj bi moški z vnetljivo tekočino polil svojo partnerico, zanetil ogenj, nato pa pobegnil. 47-letnika policija išče s helikopterjem, psi, na terenu pa so tudi konjeniki.

Gre za 47-letnega moškega močnejše postave, brez las, ki je s kraja odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos. Ljudi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113. 

Predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Ljubljana Tomaž Tomaževič je v izjavi za oddajo Svet pojasnil, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, še vedno pa tudi iščejo pogrešanega partnerja poškodovane ženske. Navedel je, da gre za 47-letnega moškega močnejše postave, brez las, s kraja pa je odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos.

Ljudi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113. Po prvih podatkih pogrešani ni nevaren, a vendarle velja previdnost, je za STA opozoril Tomaževič.

Po njegovih besedah je zaenkrat znano, da je bil pogrešani moški v bližini kraja dogodka, ne pa tudi, kakšna je bila njegova vloga. Policisti sicer preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3