Črna kronika

V priporu 27-letni Romun, ki naj bi sodeloval pri vlomu v Murski Soboti

Murska Sobota, 07. 02. 2020 11.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Policija je sporočila, da so identificirali storilca kaznivega dejanja v povezavi z vlomom v trgovskem centru v Murski Soboti. Več storilcev je odtujilo za 155.000 evrov elektronskih naprav, nato pa so kar na avtocesti zapustili vozilo in pobegnili pred policijo.

Neznani storilci so v trgovskem centru v Murski Soboti 27.1 odtujili več različnih mobilnih in drugih elektronskih naprav v skupni vrednosti okrog 155.000 evrov.

27–letni državljan Romunije je bil v začetku februarja zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine priveden pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor.
27–letni državljan Romunije je bil v začetku februarja zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine priveden pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor. FOTO: Miro Majcen

Ob hitri intervenciji policije je bilo vozilo opaženo, vendar na znake policistov ni zaustavilo. Vozilo se je nato na avtocesti nenadoma zaustavilo, osebe so iz vozila zbežale. Ob ogledu vozila so bili najdeni odtujeni predmeti, ki so bili vrnjeni oškodovancu, so sporočili s PU Murska Sobota.

Na podlagi zapuščenega vozila, opravljenega ogleda vozila in kasnejše ugotovitve lastnika oz. uporabnika vozila je bil identificiran en storilec kaznivega dejanja. 27–letni državljan Romunije je bil v začetku februarja zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine priveden pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor. Za ostalimi storilci policisti zbirajo obvestila.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SLOVENEC
08. 02. 2020 13.44
+1
Romun? Ja kdo pa drugi!
brezveze13
07. 02. 2020 16.07
+7
nič pripora, nazaj ne bo ničesar , brca v ta zadnjo in došivlenski izgon ter prepoved prehoda čez državo
rdeč alarm
07. 02. 2020 12.18
+2
Kaksno nagrado bo dobil ce se pritozi na nas zaporniski režim.150.000 za toliko kot so ga oskodovali ce neni bil prijet.