Črna kronika

V prometni nesreči pri Novi Gorici umrl motorist

Nova Gorica, 11. 07. 2020 07.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.V., STA
Komentarji
0

Na območju Policijske uprave Nova Gorica se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je na kraju nesreče umrl 41-letni voznik motornega kolesa, so sporočili z Generalne policijske uprave. Prometni   policisti so ugotovili, da je bil vzrok tragične nesreče nepravilno prehitevanje voznika motornega kolesa.

Nesreča se je zgodila na regionalni cesti iz smeri Dornberka proti Selu, zunaj naselja Batuje, kjer je voznik motornega kolesa trčil v tovorno vozilo, ki ga je vozil 43-letni voznik. Zaradi hudih telesnih poškodb je voznik motornega kolesa umrl na kraju nesreče.

Motorist je trčil v tovorno vozilo.
Motorist je trčil v tovorno vozilo. FOTO: Shutterstock

Na kraju nesreče so policisti ugotovili, da je 41-letni voznik motornega kolesa vozil po regionalni cesti zunaj naselja Batuje iz smeri Dornberka proti Selu. Na ravnem delu vozišča je motorist začel prehitevati kolono treh vozil. Ko je med prehitevanjem pripeljal do prvega v koloni vozil, in sicer tovornega vozila, ki ga je vozil 43-letni voznik, je le-ta v križišču za obrtno cono Batuje-Mlake s tovornim vozilom pričel zavijati levo. 41-letni motorist je z desnim bočnim delom svojega vozila trčil v prednji levi bočni del tovornega vozila, nato pa ga je odbilo levo čez križišče, kjer je z motornim kolesom zadel v kovinsko varovalno ograjo, so sporočili s PU Nova Gorica. 

Po hudi nesreči je 41-letni motorist obležal na travnati površini ob kovinski varovalni ograji in zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju tragične nesreče.

Na cestah na severnem Primorskem sta v letošnjem letu zaradi posledic prometnih nesreč umrli dve osebi, oba voznika motornih koles.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3