Črna kronika

Voznik zapeljal v jarek

Ljubljana, 09. 07. 2007 07.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenske ceste so spet terjale krvni davek. Pri Celju so policisti v prevrnjenem avtu našli truplo voznika.

Policisti so na Celjskem v prevrnjenem avtomobilu našli truplo voznika
Policisti so na Celjskem v prevrnjenem avtomobilu našli truplo voznika FOTO: Jani Dolinšek

V breznu ob regionalni cesti Jezerce – Kalobje v upravni enoti Šentjur so policisti Policijske uprave Celje našli na streho prevrnjen osebni avtomobil, v katerem je bilo truplo voznika. Ekipa nujne medicinske pomoči je ugotovila, da je voznik podlegel poškodbam na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Po podatkih novinarke 24UR je v nesreči umrl 29-letni pripadnik Specialne enote policije; eden tistih, ki so pred kratkim streljali na zasebni zabavi policistov v Šentjurju in za katerega je generalni direktor policije Jože Romšek pred dnevi izdal sklep o izredni odpovedi. Kot je znano, so zaradi incidenta, v katerem so policisti izstrelili več kot 20 nabojev, za policista predlagali izredno odpoved delovnega razmerja.


Usoden trk v tovornjak

V nesreči, ki se je zgodila nekaj pred 13. uro, je umrl 43-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Sevnice. Moški je vozil iz Trebnjega proti Mirni in pri naselju Gomila zapeljal na nasprotno vozišče ter trčil v tovornjak. Tovorno vozilo se je prevrnilo, voznik osebnega avta pa je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Policisti še opravljajo ogled kraja nesreče, cesta Trebnje - Mirna pa je zaprta, zato priporočajo obvoz Trebnje - Račje selo - Brezovica - Gomila in obratno, še piše v sporočilu za javnost.

Zapeljal v drugo vozilo

Iz PU Koper so za 24ur.com potrdili, da se je danes na Bazoviški cesti v Sežani zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 48-letni moški. Osebno vozilo, ki je vozilo proti Sežani, je v desnem ovinku zapeljalo v nasproti vozeči avtomobil citroën, znamke berlingo. Tri osebe, ki so bile prisotne v avtomobilu povzročitelja nesreče, so prav tako odpeljali v bližnjo bolnišnico.

Nesreča pri Malem Kumu

49-letni traktorist iz Malega Kuma je v nedeljo vozil neregistriran traktor po makadamski cesti od Borovaka proti Malemu Kuma. Zaradi vožnje preblizu desnemu robu je zapeljal s ceste, kjer se je s traktorjem prevračal in obstal 48,5 metra od ceste. Traktorist je zaradi poškodb umrl na kraju.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pikam_dopust@yahoo.com
13. 07. 2007 19.37
Na forumu mobisux.com je s soglasjem moderatorjev znotraj avtoodpada objavljen post uporabnika jest5, sina zdravnika, ki je prišel na kraj prometne nesreče v Gomili, kjer je mogoče prebrati vse in še veliko več o osebnih okoliščinah umrlega voznika. Veliko zabave pri branju!
Prvo Bore
09. 07. 2007 21.40
pkucler imaš prav, ker Vi ste se že navadili na kamikaze, mi ostali udeleženci panično iščemo izhod na vaših cestah. Kar pa nisti sami krivi. Pa srečno vožnjo po vaših cestah.
srecnii
09. 07. 2007 21.20
ej sem iz okolice Idrije in kaj naj rečem mamo boljšo kulturo na cestah kot Ljubljančani oz. druge pokrajine. Nas bo zmer manj. Žal je treba popravit zakonodajo za 99° potem pa bo ok
tajni@email.si
09. 07. 2007 21.05
Sej je blo pri 24ur... Drugace je bil pa v avtu TORO... Ce si iz tistih koncev ga tako poznas... Imena pa jasno ne bom tukajle gor pisal...
terzan.primoz@siol.net
09. 07. 2007 18.14
tajni - a mogoče veš kje natanko se je to zgodilo??? Ter kdo je bil v nesreči??? (sem iz sosednjega kraja in poznam to cesto in vse okoli) ???
tajni@email.si
09. 07. 2007 18.04
V breznu ob regionalni cesti Jezerce – Kalobje, je tudi umrl policist. Član Specialne enote policije.
Prvo Bore
09. 07. 2007 16.55
Pojdite na cesto Logatec Idrija Tolmin . To bom neprekinjeno ponavljal, pa boste videli, kako voziko domačini. Od Hotederšice pa do Idrije. Še hujša pa je Nova Gorica - Bovec. Kot da jih je bog pozabil, seveda jih je država, pa so se navadili, pa tako vozijo. Če pa je resnica v Sežani, potem pa je res že hudič na naših cestah.
sezana
09. 07. 2007 16.39
Kar se je zgodilo v Sezani je velika katastrofa-zalost.Otrok mrtvega voznika je pred petnajstimi leti izgubil mamo na enak način kot sedaj še ocete.Nic nista bila kriva vseeno pa je njun otrok ostal brez starsev.Za danasnjo nesreco pa sta kriva voznik policaj in komandir policije v Sezani kajti voznik ki je ubil nedolznega cloveka je v svoji karieri naredil ze toliko prekrskov od razbitih avtomobilov ,do napadalnega obnasanja do soljudi .Vedno je vozil pijan a nikoli odgovarjal.Torej tudi njegov nadrejeni ni nikoli ukrepal ceprav je vedel kaksen clovek,voznik in policaj je.
bysaRD
09. 07. 2007 15.57
Prvo borec: Pred leti smo šli na reggae festival po tej cesti.... v nepreglednem ostrem ovinku nam je nasproti po sredini vozišča pripeljal tovornjak. Trčenju smo se komaj izognili, deležni pa smo bili glasnega trobljenja. Zakon večjega očitno.
vborut@siol.net
09. 07. 2007 14.14
ko koncas avtosolo dobis potrdilo da lahko vozis, ne pa potrdilo da znas vozit.kako pa ucijo avtosole je pa druga stvar to je blo ze par let nazaj ko je na trzaski se veljala omejitev 50 je avtosola vozila in me prehitela z skoraj 90km/hpol ce jih tam ucijo tako vozt pol se ne cudm zakaj je taksno stanje na nasih cestah.a nista Zajc in Zlender obljubljala red na cestah ko so sprejemali nov zakon (zdej je se slabse)in ce taki kot sta onadva delata red in zakon bi morala ze zdavnej letet in nej ker drug pripravi DOBER zakon .pr nas se policaji sredi belega dne postavjo sredi mesta in merijo hitrost tega se nism vidu v Ljubljani a ste mogoce priviligirani al se pa bpjijo da vstavjo kerga ki ga nebi smeli
black1cat2
09. 07. 2007 13.33
Dejstvo je, da je na naših cestah stanje vse hujše! Ko greš na cesto (kot voznik, pešec, kolesar...), moraš imeti pamet zase in še za vse okoli sebe! Žal je večina divjakov prepričana: "Meni že nič ne more bit'!" V smislu, da ima "super" avto, da ga lahko "žge", kolikor pač avto leti (saj to je feeling, ne?!), ker ima sam super reflekse, bo se že takoj ustavil in podobne bolane. Glede znakov in oznak na cestah pa mnogi mislijo, da so za okras. Ko prideš iz avtošole, postane zanje večina neuporabnih in jih je tak brezveze upoštevati... Se samo čas zapravlja, ne? Takim primitivcem, ki zaradi divjanja in/ali alkoholiziranosti povzročijo hudo nesrečo, bi dali konkretno kazen - ogromno ur javnih del! In to res "svinjska dela"!
yanker007@gmail.com
09. 07. 2007 12.41
Menda je v nesreči v Sežani umrl policist v avto katerega se je zaletel povzročitelj.
Prvo Bore
09. 07. 2007 12.31
pojdie na cesto Logatec Idrija Tolmin . Vam ne priporočam !!!
mihec.zupopihec@email.si
09. 07. 2007 11.53
js pa ne vem zakaj so narisane povne in črtkane črte na cesti a zato da cesta ne zgleda tako monotona al imajo svoj pomen!!!! na koroškem se 70 procentov voznikov vozi čez polne črte v ridah mogoče so pa malo omejeni nikoli ne veš!!! pa ko je kolesar na njihovi strani se mu izognejo na nasprotni vozni pas kljub temu da po njem pripelje vozilo js se vam kmetam ne bom več umikal in pika!!! bomo pa trupali avte dokler vas pamet ne sreča, če imaš oviro na svoji strani in se ji ne moreš varno izogniti da s tem ne ogrožaš drugih počakaj, obstoj ali pa vozi za njej dokler tega ne boš stroril varno za DRUGE in sebe!!! kmeti neolikani naučte se že enkrat vozit al pa bo premalo kleparskih delanic kolker jih pa je!!!
phoebus@apollonus.net
09. 07. 2007 10.05
Ne ampak res, kaj se dogaja..ne mine dan da ne bi bil vsaj en mrtev na cesti...
neznosje@email.si
09. 07. 2007 10.05
Blah blah blah blah...
minnaema@yahoo.com
09. 07. 2007 09.40
VOZNIK proti vozniku bi morali biti najboljši OBVEŠČECALCI prometa na cesti. Torej če vidiš divjaka za volanom - na cesti, če je mogoče moraš ali si dolžan- takoj obvestiti POLICIJO oni so pa dolžni, takoj KONSTRUKTIVNO ukrepati in divjake za volanom izslediti in jim naložiti -kazen, da odsedijo za zupahi, NE denarna kazen NI dovolj vzgojna-dogaja se velikokrat tako,da denarno kazen poravnavajo starši povzročiteljev ali vsaj večji del prispevajo-divajki pa spet na cesti-velikokrat z izposojenim avtomobilom in vožnji brez izpita-to so dejstva resnice, ki ostaja velikokrat v latenci. Strožji ukrepi morajo biti za povzročitelje prometnih nesreč, ker imamo iz leta v leto več mrtvih na cesti-živ strašno je to! STOP & l.p.
civitasstain@gmail.com
09. 07. 2007 08.52
Brez nesreč pa ne gre in vlomi se množijo........