Črna kronika

Z avtom naravnost v kavarno. Avtobus pa po trčenju v poslovno stavbo

Westerham, 24. 12. 2015 14.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V hudi nesreči, ki se je zgodila v Westerhamu v Kentu, je umrla ena oseba, pet je poškodovanih. Voznik audija naj bi izgubil zavest, trčil v več vozil, nato pa zapeljal naravnost v priljubljeno kavarno, kjer je zbil več oseb. V Peterboroughu pa se je avtobus po trčenju z avtomobilom zaletel v sosednjo stavbo in jo močno poškodoval.

Kot poroča Sky News, je ena oseba umrla, najmanj pet je ranjenih v precej neobičajni nesreči, ki se je danes dopoldan zgodila v Kentu. Moški je z avtom zapeljal naravnost v kavarno Costa Coffee v britanskem Westerhamu in pri tem zbil več oseb. Neuradno naj bi voznik audija utrpel srčni infarkt.

Na prizorišču je več reševalnih vozil in več enot gasilcev, po zadnjih podatkih policije pa naj bi bilo ranjenih najmanj pet oseb, od tega štiri huje. V nesreči je umrla 70-letna ženska, štiri osebe so bile huje, ena oseba pa lažje poškodovana.

Ljudje so bili v šoku. Policija pa še zbira informacije o dogodku.

Sally Pendleton, ki je v Westerhamu na obisku, je v izjavi britanskim medijem dejala, da je moški najprej trčil v več vozil, nato pa zapeljal naravnost v kavarno. "Moški je bil še vedno v vozilu, zraven kavarne pa številni ljudje v šoku," pripoveduje in dodaja, da je bilo v nesreči več oseb ranjenih, med njimi kar precej starejših.

Po trčenju avtobus zaneslo v poslovno stavbo

V britanskem kraju Peterborough severno od Londona pa je avtobus po trčenju z avtomobilom zaneslo v poslovno stavbo.

V bolnišnico so odpeljali najmanj 13 ljudi, nihče od njih pa ni v smrtni nevarnosti. Gasilci pa so morali iz avtomobila reševati dve osebi.

Na terenu so še vedno reševalci, gasilci in policija.

Ker se je avtobus zaletel v sosednjo stavbo in jo močno poškodoval, so morali vsi zaposleni zapustiti objekt. Na kraj poklicali statika, da oceni varnost stavbe, odklopili pa so tudi dobavo plina.

 

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BŠK
28. 12. 2015 18.23
+1
Teroristi na pohodu
bohinj je zakon
24. 12. 2015 19.23
+3
Ni ga boljšga kot jutranjo kavo piti v avtu - sredi kavarne...............
Ramzess
24. 12. 2015 17.16
-1
Niso odklopili dobave, temveč instalacijo, dovod. Dobava plina je bolj poslovna zadeva, ki pa se lahko zgolj prekine, prekliče. Menda ne bomo o osnovah.
Ramzess
24. 12. 2015 17.15
+0
Infarkt ja, ... nekam hud ta infarkt. V drugo pa, poslovna stavba bolj pomembna od avtobusa, ...
ssecnik
24. 12. 2015 16.33
+4
Kaj pa to nas briga ? Domačega terena pa nimate pokritega,lenuhi !!!
I Res
24. 12. 2015 14.43
+8
in kaj nas to briga. je kak tak dogodek tudi v rusiji severni koreji indiji kitajski..... ali se to dogaja samo v židovsko ameriško kolonijaliziranih državah. mogoče hočemo ljudje vedeti tudi kaj se dogaja drugje po svetu
HeroinHero
24. 12. 2015 17.40
-3