-2°C

Zaradi groženj svojcem na Viču posredovala specialna enota

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
M.S. /
Ljubljanski policisti so v sredo zvečer posredovali na območju Viča, kjer je oseba grozila svojcem. Zaradi resnih sumov ogrožanja se je policistom na kraju pridružila tudi specialna enota Policije. Po naših neuradnih informacijah gre za slovenskega vrhunskega športnika, ki je grozil svoji babici.

Policisti so osebo prijeli, pri tem pa je utrpela lažje poškodbe. V zahtevni policijski operaciji je bil lažje poškodovan tudi eden od policistov, je za 24ur.com pojasnil tiskovni predstavnik PU Ljubljana Tomaž Tomaževic

Zaradi nepojasnjenega psihičnega stanja je bila oseba predana v nadaljnjo oskrbo zdravstvenemu osebju in ostaja na zdravljenju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivih dejanj z elementi nasilja in preprečitve uradnega dejanja uradni osebi. 

Na kraju so posredovali tudi pripadniki specialne enote Policije (slika je simbolična).
Na kraju so posredovali tudi pripadniki specialne enote Policije (slika je simbolična).FOTO: Bobo

Policija zaradi varovanja osebnih podatkov ni razkrila več podrobnosti o osumljencu. Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah gre za vrhunskega športnika U. J. Ta naj bi grozil svoji babici, po prihodu Policije na kraj dogodka pa je moral pri komunikaciji z osumljencem posredovati tudi pogajalec. 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.