14°C

Voznica trčila v steber in izstopila iz vozila, v naletu trčili še dve vozili

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.K. /
KOMENTARJI
26
Okoli 19. ure je prišlo do dveh prometnih nesreč z materialno škodo, poškodovanih ni bilo. Najprej je voznica trčila v betonski steber, nato pa izstopila iz vozila. Da bi se izognili trčenju, so se drugi vozniki na avtocesti ustavili, v nastali koloni pa sta v naletu trčili še dve vozili. Zaradi odpravljanja posledic nesreče je bil promet oviran dobro uro in pol.

Zastoj na dolenjski avtocesti
Zastoj na dolenjski avtocestiFOTO: Prometnoinformacijski center

V prvi nesreči je bila udeležena voznica osebnega vozila, ki je pred izvozom Ivančna Gorica trčila v betonski steber. V nesreči voznica ni bila poškodovana, okoliščine pa policisti še preiskujejo. 

Voznica je nato izstopila iz vozila in ostala na avtocesti, druga vozila pa so se ustavila, da bi se izognila trčenju vanjo. V koloni, ki je nastala po prvi nesreči, je prišlo še do druge prometne nesreče, v kateri sta bila v naletnem trčenju udeležena voznika dveh osebnih vozil. 

Policisti so vozniku, ki je povzročil prometno nesrečo, izdali plačilni nalog zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Zaradi odpravljanja posledic prometne nesreče je bil do 20.40 oviran promet vozil v smeri Novega mesta, so sporočili s PU Ljubljana. 

Koronavirus pasica november