Črna kronika

Tovornjak trčil v okvarjeno vozilo: dojenček v lupinici brez hujših poškodb

Vrhnika, 23. 07. 2019 12.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
V.Š. / N.P.
Komentarji
181

Na primorski avtocesti je tovornjak trčil v okvarjeno vozilo, ki je obstalo na počasnem pasu. V avtomobilu sta bila ženska in mesec in pol star dojenček, ki pa nista utrpela vidnih poškodb. Kljub temu so oba odpeljali v bolnišnico. Vozniku tovornjaka so policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Na primorski avtocesti, med priključkoma Vrhnika in Logatec proti Kopru, je tovornjak trčil v osebni avtomobil, ki je obstal na počasnem pasu.

Na posnetku, ki ga je posredoval Dars, je videti, kako voznik tovornjaka spregleda opozorila voznika avtomobila in šele v zadnjem trenutku prične z zaviranjem. Kljub močnemu trku naj bi bili vsi potniki v avtomobilu v redu.

V avtomobilu sta bila v trenutku trka ženska in mesec in pol star dojenček. "Dojenček je bil pravilno pripasan v pritrjeni lupinici na zadnjem sedežu, v nesreči pa ni dobil vidnih poškodb. Kljub temu so reševalci otroka in žensko, ki je sedela na sovoznikovem sedežu in prav tako naj ne bi bila poškodovana, odpeljali v bolnišnico," je povedala Aleksandra Golec iz Policijske uprave Ljubljana.

Vozniku tovornjaka so policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot so na Facebooku zapisali gasilci gasilske enote Stara Vrhnika je ob 11.15 na avtocesti Vrhnika–Logatec tovorno vozilo trčilo v pokvarjeno stoječe osebno vozilo, v katerem je bila mamica z mesec in pol starim dojenčkom.

"Gasilci smo zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri imobilizaciji poškodovanih, odklopili akumulatorje na vozilih, posuli iztekle tekočine ter nudili pomoč pri odstranitvi vozila," so še zapisali.

 

 

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3