Dan najlepših sanj

‘Hvaležna sem, da mi je vesolje za moža namenilo ravno njega’

Velenje, 06. 12. 2018 08.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Predzadnja oddaja nove sezone oddaje Dan najlepših sanj je razkrila resnično ljubezensko zgodbo, ki se piše v Kompoljah pri Boštanju, a ostalo je nekaj vprašanj. Kako je Igorju uspelo kar eno leto skrivati, da pripravlja presenečenje za svojo lepo ženo, zakaj je Teji med plesom zastal korak in zakaj bi morali iti moški po Igorjevih stopinjah?

Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.
Peter Poles je v oddaji namignil, da sta imela zaradi Igorjevih skrivnih treningov plesa z Majo Geršak nekaj težav. Kakšnih?

Ne bi ravno rekla, da so bile težave, ker je bil pri prikrivanju izredno uspešen. Je pa res, da sem enkrat postala sumničava, ker je rekel, da gre na fizioterapijo, ki naj bi jo imel v Laškem, do koder imamo 20 minut vožnje, od doma pa je šel kar uro in pol prej, poleg tega je doma pozabil napotnico. Takrat sem pomislila na to, da mogoče tudi on hodi na plesne, da mi pripravljajo presenečenje, ampak sem to misel odgnala, ker so na tak način eno tarčo (Ireno Potočar Papež) že presenetili, zato sem bila prepričana, da tega ne bodo ponovili, in o tem nisem več razmišljala. Za ta dan mi je Igor razložil, da je na zdravstveni kartici vse zabeleženo in da napotnice ne potrebuje s sabo, in pa, da je šel pred fizioterapijo s prijateljem še na pijačo. Seveda sem mu vse verjela. Ko je imel še ostale treninge, pa je bil dogovorjen s prijateljem Andrejem, da ga pokliče, češ da potrebuje pomoč pri delu, enkrat pa je imel trening, ko sem imela pomerjanja obleke na POP TV, in seveda sploh nisem vedela, kje se je takrat zadrževal.

Igorja in Tejo je oddaja Dan najlepših sanj še bolj povezala.
Igorja in Tejo je oddaja Dan najlepših sanj še bolj povezala. FOTO: Miro Majcen

Šele v studiu si ugotovila, za kaj je v resnici šlo, in izvedela, da je Igor pilil plesne korake samo zate. Kakšni občutki so te prevzemali takrat oziroma te še danes prevevajo ob misli na to?
 
Presenečenje je bilo popolno, tega res nisem pričakovala in seveda je bil to velik, pozitiven šok. Je pa Igor z ekipo Dan najlepših sanj skoraj eno leto pripravljal presenečenje, treninge pa je imel le v oktobru in novembru. Z Igorjem sva se ob tej lepi izkušnji še bolj povezala, spet mi je pokazal, kako zelo rad me ima, in hvaležna sem, da mi je vesolje za moža namenilo ravno njega. Občutki takrat so bili izredno močni, bila sem šokirana, presenečena, ganjena, danes pa sem hvaležna in ponosna nanj.
Ponosna na svojega zlatega moža
Ponosna na svojega zlatega moža FOTO: Miro Majcen

Marsikatera ženska ti verjetno zavida, ker imaš tako pozornega in ljubečega moža. Takšni so bili verjetno tudi odzivi na presenečenje v oddaji Dan najlepših sanj, kajne?
 
Da, to je popolnoma res. Odzivov je bilo veliko. Med predvajanjem oddaje je telefon neprestano brnel. Ogromno je komentarjev, v katerih pravijo, kako zlatega moža imam, da si tudi same želijo ob sebi takega partnerja. Kujejo ga v zvezde in prav je tako, ker si to zasluži. Igorju pa godijo pohvale! Haha, komu pa ne bi?

Resda sta do konca plesa bolj kot ne ostala objeta, a je bilo tudi to dovolj, da so se gledalci raznežili, nekateri pa so se spraševali, zakaj ti je zastal korak. Kaj bi jim odgovorila?
 
Korak mi je zastal, ker niti v sanjah nisem pričakovala, da me bo namesto Tomaža tam čakal Igor, in v tistem šoku so mi noge zmrznile. Poleg tega je to koreografija in ne moreš kar nadaljevati, ker glasba je šla naprej, midva pa sva ostala bogvekje. Žal mi je, da nisva odplesala, tako kot so gledalci pričakovali, tudi sama bi si želela, da bi, ker je tudi Igor treniral. Žal dva zaključka nista mogoča. Čeprav v tistem nisem odplesala niti koraka, se je pa v glavi in srcu dogajalo toliko stvari, da se jih ne da napisati.

Zahvala gre tudi odličnima plesalcema Tomažu Šteru ...
Zahvala gre tudi odličnima plesalcema Tomažu Šteru ... FOTO: Miro Majcen
... in Maji Geršak, ki je svoje znanje predajala Igorju.
... in Maji Geršak, ki je svoje znanje predajala Igorju. FOTO: Bor Slana

Kako pa sta vajin ples komentirala vajina sončka?
 
Mark in Neža sta še premajhna, da bi razumela. Zanimivo jima je bilo, da naju vidita na televiziji, čeprav nad tem nista bila kaj dosti presenečena, ker zelo rada gledata posnetek najine poroke na YouTubu preko televizije. Neža je spraševala, zakaj je tam ati in ne Tomaž, Mark pa se ni kaj dosti poglabljal in je prosil, če lahko premakneva na traktorje (smeh).

Salso bosta veselo vadila še naprej, ker sta v dar dobila še tečaj. Pa sta že začela z njim in če ne, sta se morda že zavrtela kar doma?
 
Nisva še začela. Imava v načrtu spomladi in potem še na jesen. Ker bo potrebno varstvo za otročka, morava to narediti čimbolj optimalno za vse, ker pol leta ni tako malo časa in bo to za babico Majdo in ateta Jožeta kar obveza in obremenitev, čeprav ju zelo rada pazita in sta nama res vedno na voljo, če le ni česa neodložljivega vmes, kar pa je izredno redko. Seveda sva poskusila odplesati najin del tudi doma. Žal sva bila neuspešna, ker se je takoj vmes vrinil Mark, ki tudi zelo rad pleše v paru. Najraje z babico, kadar pa babice ni pri roki, je pa ati najboljši soplesalec (smeh). Neža pa gre po mojih stopinjah. Posnetek plesa The time of my life si je na YouTubu ogledala zagotovo več kot 20-krat (smeh). Strašno sta ji všeč Baby in Jonny.

Teja v ganljivem sporočilu ekipi oddaje Dan najlepših sanj: "Želim vam vse dobro, ostanite tako srčni še naprej, izpolnjujte svoje poslanstvo, ker ste v tem res najboljši."
Teja v ganljivem sporočilu ekipi oddaje Dan najlepših sanj: "Želim vam vse dobro, ostanite tako srčni še naprej, izpolnjujte svoje poslanstvo, ker ste v tem res najboljši." FOTO: Miro Majcen

Bi želela še kaj sporočiti ustvarjalcem oddaje Dan najleših sanj?

Ustvarjalcem oddaje sem se na njihovi Facebook strani zahvalila s temi besedami: "Oddaja, ki je bila zaključno dejanje v tej prelepi, neponovljivi in nepozabni dogodivščini, je mimo. Čas je, da se vsem, ki ste v ekipi te srčne oddaje in možu Igorju, ki je naredil prvi korak, še enkrat in iz srca zahvalim. Ni dovolj močnih in globokih besed, s katerimi bi vam lahko opisala občutke tega prekratkega obdobja. Hvaležna, srečna, ponosna, navdušena in ganjena sem ob vsem, kar ste naredili in pripravili zame, za naju! Vsakomur bi želela, da bi imel možnost doživeti trenutek, ko pri njem pozvoni Peter Poles in spoznati ekipo, ki sanje izpolnjuje. VSI, ampak res vsi (največ stika sem imela z Niko Orač, Petro Zabavnik, Tomažem Šterom, enako pa velja tudi za maskerke, stilistko, vse, ki so za studiem, za kamero, ki jih nihče ne opazi, imajo pa velike zasluge, da na koncu vse pripeljejo do cilja) ste izredno srčni, prijazni, dostopni. Želim vam vse dobro, ostanite tako srčni še naprej, izpolnjujte svoje poslanstvo, ker ste v tem res najboljši. Hvala vam še enkrat za vse, ko pa vas pot zanese v naš konec, pa resnično dobrodošli na kavi."

Tudi vi lahko osrečite svoje najbližje. Pošljite nam njihove najbolj srčne želje.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.