Dan najlepših sanj

'Imel je pogum, da se je opravičil pred celo Slovenijo'

Velenje, 25. 09. 2018 08.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Marica je poleg uresničitve svoje več kot četrt stoletja stare želje v studiu oddaje Dan najlepših sanj dočakala še opravičilo svojega nekdanjega moža. Sicer so ji odpovedovale noge, a bilo je super, pravi.

Ne četrt stoletja, skoraj 30 let je Marica sanjala o tem, da bi se enkrat v življenju peljala z velikim tovornjakom. Pobudo za uresničitev njene želje je dal Maričin nekdanji mož, presenečenje pa je vsekakor uspelo. Marica: "Bilo je super." Zaupala nam je sicer, da so ji noge odpovedale, ko jo je Peter Poles povabil k sebi, a njene prijateljice so bile navdušene nad tem, kako dobro se je držala. Morda tudi zato, ker to ni bil njen prvi televizijski nastop. Kot nekdanja manekenka za močnejše postave, ki se je po osmih letih kariere odločila shujšati, je bila namreč zanimiva medijem. Predvidevamo, da tudi zaradi svoje sproščenosti in simpatičnosti.

Dogodivščina in pol, simpatičnost na kvadrat.
Dogodivščina in pol, simpatičnost na kvadrat. FOTO: Miro Majcen

Med vožnjo je uživala, še posebej zato, ker je bila v varnih rokah šoferja Borisa, ki pa se mu je kar takoj opravičila. V studiu je ob pogledu na njegovo fotografijo namreč rekla, da se ji ne dopade. Marica: "Šele potem sem se zavedela, kaj sem rekla, in da to ni bilo lepo." Borisu je pojasnila, da je besede izrekla v šoku, a stavimo, da ji prijazni šofer ni prav nič zameril.

Milica občuduje Marjanov pogum.
Milica občuduje Marjanov pogum. FOTO: Miro Majcen

V spominu ji bo ostalo tudi to, da se ji je njen nekdanji mož Marjan opravičil, ker jo je v zakonu prizadel. Marica: "Če lahko tako malo grdo rečem, je imel jajca, da je pred celo Slovenijo izjavil, da je pa res on bil kriv za ločitev. Vsa čast." A vse, ki ste morda navijali za to, da bi se nekdanja zakonca pobotala, moramo razočarati. Marica pravi, da se to ne bo zgodilo, saj njuna močna karakterja enostavno ne gresta skupaj. Marica se nadeja, da ji bo romantične želje izpolnil kdo drug, ustvarjalcem oddaje Dan najlepših sanj pa želi veliko sreče in še veliko uspešnih oddaj, ki so ji resnično všeč. Marica: "Vsaka zgodba ima svojo težo in človek se iz njih lahko nekaj nauči. Vsa čast, da izpolnijo želje, ki so na videz neuresničljive."

Dan najlepših sanj je na sporedu ob sobotah ob 20. uri na POP TV.

Lahko ste zraven, ko nekomu spremenimo življenje in mu uresničimo divje sanje.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ata_Smrk
25. 09. 2018 11.08
-3
marico za precednico.
korintos23
25. 09. 2018 09.38
+10
Tota Marica prehitro govori, no folga prej premisliti!
linkok
25. 09. 2018 09.45
+0
linkok
25. 09. 2018 09.37
+11
"rekla sem,da se mi ne dopade in šele potem sem se zavedela kaj sem rekla in da to ni bilo lepo"retard.
korintos23
25. 09. 2018 10.05
+0
Kdor prej premisli kot tako norost blekne, se potem ne rabi opravičevati! Bo šlo?