Dan najlepših sanj

Leto dni skrivaj treniral ples, da bi osrečil svojo ženo

Velenje, 01. 12. 2018 21.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Teja Mikolič je s pomočjo ekipe Dan najlepših sanj izživela svoje plesne sanje. Po učnih urah pri profesionalnem plesalcu Tomažu Šteru se je z njim zavrtela v studiu, kjer pa je doživela še večje presenečenje.

Srce Teje Mikolič iz okolice Boštanja bije za ples. Ljubezen do plesnih gibov sta nanjo prenesla njena starša, za seboj ima veliko plesnih tečajev, njej najljubša pa je salsa. A ko je postala mamica dveh otrok, ki sta danes stara tri in dve leti, in sta z možem obenem gradila hišo, je morala svojo strast dati na stranski tir. Na prvem mestu so bili otroci in preživetje.

Ko je Peter Poles Tejo presenetil na domu, so tekle solze.
Ko je Peter Poles Tejo presenetil na domu, so tekle solze. FOTO: Miro Majcen

Ko je Peter Poles Tejo presenetil na domu, ni mogla zadržati solz. Izvedela je, da ji bo svoje znanje predajal profesionalni plesalec Tomaž Šter iz oddaje Zvezde plešejo, katere zvesta gledalka je. A samo pod pogojem, da bosta prišla pridobljeno znanje pokazat v studio.

Tejo je učil plesati Tomaž Šter, ki ste ga spoznali v oddaji Zvezde plešejo.
Tejo je učil plesati Tomaž Šter, ki ste ga spoznali v oddaji Zvezde plešejo. FOTO: Miro Majcen

Slednje smo seveda tudi dočakali. Teja je povedala, da je bilo na vajah noro in lepo, da si niti v sanjah ni predstavljala, da bo kdaj imela možnost plesati s profesionalcem. Teja: "To je res ena taka izkušnja, za katero bom Igorju in vam hvaležna za večno."

Teja v maski. Niti sanjalo se ji ni, da jo čaka še eno presenečenje.
Teja v maski. Niti sanjalo se ji ni, da jo čaka še eno presenečenje. FOTO: Miro Majcen
Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.
Medtem ko se je Teja pripravljala na ples, pa smo izvedeli, da jo čaka še eno presenečenje. Igor je namreč že eno leto treniral skupaj z Majo Geršak, prav tako iz šova Zvezde plešejo, da bi osrečil svojo ženo. Tejo, ki je bila prepričana, da bo plesala samo s Tomažem, je tako zelo presenetil s svojim prihodom, da sta zaradi poplave čustev do konca pesmi bila bolj kot ne objeta.
Ko je Igor presenetil Tejo, so zakonca preplavila čustva.
Ko je Igor presenetil Tejo, so zakonca preplavila čustva. FOTO: Miro Majcen

A zaljubljena mlada zakonca bosta imela še veliko priložnosti za plesne užitke, saj jima je Zavarovalnica Generali poklonila še plesni tečaj salse.

Plesna pravljica se za Tejo in Igorja nadaljuje ...
Plesna pravljica se za Tejo in Igorja nadaljuje ... FOTO: Miro Majcen
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.