Dan najlepših sanj

Mamica z angelskim glasom bodoča slovenska operna zvezda?

Velenje, 10. 11. 2018 21.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Melita Podgoršek je zaradi prevelikega finančnega zalogaja in nesebične skrbi za družino morala pozabiti na svoje sanje o profesionalni karieri operne pevke. Po zaslugi ekipe Dan najlepših sanj in s pomočjo Matjaža Robavsa jih bo lahko vendarle uresničila.

Meliti Podgoršek so kar njene prijateljice, članice zbora Korona zapele, da bo Petrova tarča, kar je bilo zanjo veliko presenečenje. Mamici triletne hčerke, ki dela v proizvodnji piškotov, je pred kratkim uspel velik podvig, izgubila je kar 61 kilogramov. Je zelo aktivna, rada hodi v gore in počne stvari, ki jih prej ni mogla. Od takrat je tudi bolj optimistična in samozavestna.

Melitina reakcija na presenečenje je bila nepozabna.
Melitina reakcija na presenečenje je bila nepozabna. FOTO: Miro Majcen

Melitino transformacijo so spremljala dekleta iz zbora. Izvedeli smo, da je bila sprva tiha in se je držala zase, nato pa je na poroki, na kateri je nastopila s Korono, vsem zaprla sapo s svojim čudovitim petjem. Na intenzivnih vajah jim je tudi zaupala, da si želi postati profesionalna pevka. Operno petje je že študirala, študij pa je morala opustiti, saj je šlo za velik finančni zalogaj, poleg tega je morala najprej poskrbeti za družino. A njeni operni nastopi so ji ostali v izredno lepem spominu, ostala je tudi želja po profesionalni pevski karieri.

Melita ima angelski glas
Melita ima angelski glas FOTO: Miro Majcen

Njen talent je zasijal v živo v studiu Dan najlepših sanj, kar je v zaodrju slišal tudi njen idol, profesor Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani in nekdanji član priljubljene zasedbe Eroika, Matjaž Robavs, ki jo je povabil na individualne ure petja. Tam bo lahko, kot je povedal Peter Poles, obnovila svoje znanje, ga izpopolnila in si odprla vrata v svet opernega petja. Stavimo, da gledalcev ne bo manjkalo.

Ko je v studio prišel njen idol Matjaž Robavs, je morala malce sesti.
Ko je v studio prišel njen idol Matjaž Robavs, je morala malce sesti. FOTO: Miro Majcen
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hisne
11. 11. 2018 10.27
+11
odlekiran
11. 11. 2018 09.03
+35
Edina pozitivna oddaja na Slovenskih TV postajah. Lepo.
Firnk
11. 11. 2018 09.01
+23
Militos
11. 11. 2018 07.33
-36