Dan najlepših sanj

Nadvse so ga osrečili, a njegova mama žal ni dočakala oddaje

Velenje, 02. 10. 2018 09.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Štefan Mandir še danes ne more verjeti, da je sedel na sanjski zofi ob Petru Polesu in da so mu tri najljubše ženske njegovega življenja uspele tako dobro prikriti veliko presenečenje. Svoji mami je pripovedoval o snemanju oddaje, ki pa je žal ni dočakala.

Štefan je presrečen in izjemno hvaležen.
Štefan je presrečen in izjemno hvaležen. FOTO: osebni arhiv
Štefan je potreboval teden dni, da je po presenečenju v oddaji Dan najlepših sanj prišel k sebi. Še danes pa ne more verjeti, da se je hčerka Urška spomnila kaj takega, in da je njej, njegovi ženi in mami uspelo vse skupaj tako dobro prikriti. Štefan: "Na kraj pameti mi ni prišlo." Tudi, ko si je doma ogledal oddajo, še kar ni mogel verjeti, da je sedel na sanjski zofi ob Petru Polesu. Prav dobro pa se spomni, kako mu je srce takrat noro razbijalo.

Še sreča, da zelo rad gleda oddajo Dan najlepših sanj, sicer ga njegova Urška ne bi spravila v Ljubljano. Niti v sanjah pa si ni predstavljal, da bo tudi sam doživel tako lepo presenečenje, kot so ga pred njim že številni gledalci. Da bi mu olajšali skrbi, so ga ustvarjalci presenetili s čisto novim skuterjem. Štefan, na vprašanje, če mu je všeč, odgovarja: "Zelo je lep." Resda zaenkrat še čaka v garaži in ga bo imel, dokler je stari še v voznem stanju, samo za posebne priložnosti.

Seveda je bil po predvajanju oddaje na POP TV deležen odzivov, pa ne majhnih. Štefan: "Ko so me videli v oddaji, so me v bolnišnici bombardirali. Sem se mislil kar skriti, da me ne bi videli, tako so me napadli."

Svoji mami je pripovedoval o snemanju, oddaje žal ni dočakala.
Svoji mami je pripovedoval o snemanju, oddaje žal ni dočakala. FOTO: Miro Majcen

Žal pa si njegova mama ni ogledala oddaje, pred predvajanjem je preminila. Preden je zapustila ta svet, pa ji je vendarle uspel povedati, kako je bilo na snemanju, da je zaradi presenečenja, ki so mu ga pripravili, ostal brez besed. Štefan pravi, da mu je težko, a da mora življenje iti naprej. Do konca njegovih dni pa mu bo ostalo v spominu to, kar je doživel v studiu na POP TV. Štefan: "Najlepše se zahvaljujem za vse. Zelo so me presenetili, zelo sem srečen. Pa zelo 'fajn' ekipa so. Dobri so, da izpeljejo takšna presenečenja."

Lahko ste zraven, ko nekomu spremenimo življenje in mu uresničimo divje sanje.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ellie
02. 10. 2018 10.58
+4
Umrla je srečna 😇
rosa65x
02. 10. 2018 10.39
+18
Mama pocivaj v miru❤️
odbojka77
02. 10. 2018 10.00
+19
V sobota,ko je bila oddaja sem jokala, zdaj ko sem prebrala naslov pa še bolj....naj počiva v miru 😞
MojsterSplinter
02. 10. 2018 09.26
-30
Uboga mama, tolikšne sreče ni prenesla...