Dan najlepših sanj

Patricija se drži protokola, obujala bo lepe spomine

Velenje, 20. 10. 2018 20.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanja šefinja slovenskega protokola Ksenija Benedetti je povedala, da ji je “tako dolg staž uspel tudi zaradi odličnih sodelavcev”. In v tokratni oddaji Dan najlepših sanj smo se lahko prepričali, da je njena izjava čista resnica.

Patricija je zaposlena kot sekretarka na protokolu Republike Slovenije, sodelavka jo je opisala kot srčno, iskreno in potrpežljivo. Rada piše, pripravlja predstave za otroke in je inštruktorica smejalne joge. V mladosti je želela postati pilotka, vse do poškodbe miniskusa je tudi smučala. Njena smučarska prijateljica je Mateja Svet, ki ji je Patricija veliko pomagala in jo spodbujala, zato se dostikrat spomni nanjo.

Vsestranska Patricija
Vsestranska Patricija FOTO: Miro Majcen

Patricija je v mladosti trenirala izrazni ples, v katerem je bila zelo dobra. Njena učiteljica Vilma Rupnik je povedala, da je bila "tiha, mila deklica, nadarjena, zavzeta, vestna". In prav s tem poglavjem njenega življenja je povezana Patricijina velika želja. Njena sestra Alenka se je obrnila na ustvarjalce oddaje Dan najlepših sanj, da bi ji pomagali najti film Biti, v katerem je Patricija odplesala in odigrala glavno vlogo. S filmom, ki ga je ekipi oddaje Dan najlepših sanj uspelo najti z veliko truda, bo lahko odslej obujala lepe spomine.

Zaklad za Patricijo
Zaklad za Patricijo FOTO: Miro Majcen
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.