Dan najlepših sanj

Peter Poles vabi: bodite zraven, ko se bodo nekomu uresničile sanje

Ljubljana, 10. 09. 2018 10.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Še malo in spet nas bo ob jesenskih večerih grela najbolj srčna oddaja Dan najlepših sanj. Toliko divjih sanj so že uresničili, kot smo mi porabili robčkov ob ogledu, pa jim ne zmanjka zagona. In tudi vi ste lahko zraven, ko nekomu spremenijo življenje in mu uresničijo divje sanje. Preverite, kako.

Bodite zraven in doživite ganljivo vzdušje te najbolj srčne oddaje.
Bodite zraven in doživite ganljivo vzdušje te najbolj srčne oddaje. FOTO: Miro Majcen

Trenutek, ko nekdo zagleda davno izgubljenega svojca. Trenutek, ko se nekomu uresničijo sanje, ki jih ni upal niti sanjati. Naboj čustev, solze sreče, cmoki ganjenosti v grlu, srčen smeh, iskrena zahvala. Si želite biti del teh neopisljivih trenutkov in v živo doživeti vrtiljak čustev? Peter Poles vas vabi v svoj studio!

Izpolni spodnjo prijavnico in se nam pridruži na snemanju oddaje v živo. Peter obljublja nepozabno izkušnjo, veliko dobre volje, lepih želja in pa seveda smeha v času, ko gledalci pred televizijskimi zasloni gledajo oglase.

Začuti blišč in čar televizije na svoji koži. Vse, kar pričakujemo od tebe, so nasmeški in aplavzi, zabava pa je naša dolžnost. Se vidimo!

Dan najlepših sanj
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

anakondabox
11. 09. 2018 08.09
Lepo in optimistično. Dodajam: 'Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan!' #M.K.
hisne
10. 09. 2018 16.06
+1
res lepa oddaja le tako naprej
pozitivno
10. 09. 2018 13.04
+3
Najlepša oddaja, ki jo z veseljem gledam.
ecnarf
10. 09. 2018 11.52
+2