Dan najlepših sanj

Po Marku Vozlju jo je presenetil še njen razumevajoči mož

Velenje, 10. 12. 2018 09.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Brigita Saje bo za vedno ohranila v spominu rojstnodnevno presenečenje, ki ga je na pobudo njenih prijateljic pripravila ekipa Dan najlepših sanj. Po nepozabnem druženju z Markom Vozljem jo je doma čakalo še eno presenečenje, razočarane gospodinje pa so se na Markov predlog preimenovale v vesela navihana dekleta.

Kot smo lahko videli, je bilo pripravljanje presenečenja zate posebno doživetje tudi za tvoje prijateljice. Kako jih je bilo gledati na razvajanju s Petrom Polesom? Verjetno bi se jim rada kar pridružila, kajne?

Bila sem zelo presenečena, ko sem videla, kaj počnejo skupaj. Zelo so uživale, se razvajale in se imele lepo, kot je bilo tudi videti, a ne? O, ja, z veseljem bi se jim pridružila in uživala skupaj z njimi.

Marko Vozelj in zdaj že nekdanje razočarane gospodinje
Marko Vozelj in zdaj že nekdanje razočarane gospodinje FOTO: Miro Majcen
Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.
Ampak tebe je čakalo še nekaj lepšega. Kako si doživela prihod Marka Vozlja in vse njegove pozornosti, vključno s tortico in šampanjcem?

Prihod Marka Vozlja sem doživela kot šok. Pa saj to ne more biti res, da bo prišel prav zaradi mene! Res sem bila zelo vesela, ko je prišel in zapel pesem Le en centimeter, me objel in zaplesal z menoj, potem sem dobila še zgoščenko in karte za njegov koncert. To ni res, kaj vse sem doživela! Peter me kar ni nehal presenečati in sledilo je še res nepozabno srečanje z Markom Vozljem ob tortici in šampanjcu. Bilo je zelo lepo in nepozabno.

Kaj se je še dogajalo v studiu, ko so kamere že ugasnile?

Ko so se kamere ugasnile, smo se s prijateljcami še fotografirale. Seveda so se vse fotografirale še z Markom in tudi s Petrom. Bilo je zelo veselo in zabavno.

Upoštevale so predlog Marka Vozlja in se preimenovale v vesela navihana dekleta.
Upoštevale so predlog Marka Vozlja in se preimenovale v vesela navihana dekleta. FOTO: osebni arhiv
Presenečenje, ki jo je čakalo doma.
Presenečenje, ki jo je čakalo doma. FOTO: osebni arhiv

Zagotovo je bila vožnja domov precej zabavna, kajne?

Vožnja domov je bila zelo zabavna, moje prijateljice so imele v avtu vse pripravljeno, nazdravile smo s šampanjcem, potem pa pot proti Dolenjski, ki je bila zelo zabavna in vesela, kot smo bila vsa dekleta tisti večer.

Kako so presenečenje v oddaji Dan najlepših sanj komentirali tvoji najdražji?

Moji najdražji so bili zelo veseli, da grem na snemanje oddaje. Mož Robert je vedel vse, ampak mi ni izdal ničesar. Ko smo prispeli domov, me je doma na mizi čakalo zelo lepo presenečenje, ki ga je pripravil mož. Šampanjec, rožmarin, olive in sol, povrh pa še vrtnica. Res sem vesela, da imam tako dobrega moža, da stoji ob meni, pa seveda tudi najini otroci. Hvala vam, rada vas imam.

Za konec, kaj bi sporočila ekipi oddaje Dan najlepših sanj, ki ti je skupaj s tvojimi prijateljicami pripravila nepozabno presenečenje?

Ekipi Dan najlepših sanj in mojim prijateljicam bi sporočila, da ste prava ekipa, ki res naredite pravo vzdušje, pravo energijo v studiu. Kapo dol, vsi ste pozitivni, nasmejani. Zahvalila bi se rada prav vsem, ki ste sodelovali pri mojem presenečenju, tako ekipi oddaje Dan najlepših sanj in voditelju Petru Polesu, kot tudi mojim prijateljicam, ki smo se preimenovale v Vesela navihana dekleta. Moja dekleta, res hvala vam za vse, kar ste naredile zame, da je presenečenje uspelo. To presenečenje mi bo za vedno ostalo v lepem spominu. Zahvalila bi se pa tudi Marku Vozlju za nepozaben in čudovit večer. Hvala vsem, rada vas imam.

Ustvarjalci oddaje Dan najlepših sanj še vedno čakajo na vaše želje. Morda vam jih bodo uresničili v prihodnji sezoni. Prijavnico najdete TUKAJ.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.