Dan najlepših sanj

Solze so se posušile, zdaj bo izživela svojo strast

Velenje, 03. 12. 2018 09.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hijacinta Stopar pravi, da se ji je v studiu Dan najlepših sanj uresničila življenjska želja. Z novo harmoniko bo lahko še naprej gojila veliko strast do igranja, do danes se je naučila že tri nove pesmi. Diatonična lepotica pa Hijacinto spremlja tudi na nastopih Šaleškega folklornega društva Koleda.

Ogleda oddaje Dan najlepših sanj v živo zagotovo ne boš nikoli pozabila. Kakšne misli so se podile po tvoji glavi, ko si dojela, da si Petrova tarča?

Ko sem dojela, da sem Petrova tarča, nisem mogla verjeti. Nikoli v življenju si nisem predstavljala, da bom na televiziji in da bom jaz tista, ki bo deležna presenečenja. Sicer pa je bil tisti trenutek, ko se je Peter obrnil proti meni in me povabil na oder, kar velik šok.

Ganjena Hijacinta, solze so tekle še nekaj dni po presenečenju v studiu.
Ganjena Hijacinta, solze so tekle še nekaj dni po presenečenju v studiu. FOTO:

Prepričala si se lahko, kako dobro prijateljico imaš, ustvarjalci so v tebi prepoznali osebo, ki si zasluži njihovo pozornost, dobila si svojo sanjsko harmoniko. Koliko ti pomeni vse skupaj?

Pomeni mi veliko, ne znam opisati kako. To se bo pokazalo čez čas, ko bom na harmoniko znala zaigrati še več pesmi in se bom na ta način tudi vsem zahvalila.

Ko si v roke dobila harmoniko, smo videli solze sreče. Si po oddaji potrebovala veliko časa, da si prišla k sebi?

Po oddaji sem potrebovala vsaj en teden, da sem prišla k sebi, saj nisem mogla verjeti, kaj sem doživela. Po snemanju sem se v šoli velikokrat zjokala, ker se bila resnično vesela, da se mi je izpolnila življenjska želja.

Hijacinta na nastopu s Šaleškim folklornim društvom Koleda iz Velenja
Hijacinta na nastopu s Šaleškim folklornim društvom Koleda iz Velenja FOTO: Facebook

Doma zagotovo že veselo igraš na svojo novo frajtonarico. Koliko svojih najljubših pesmi, ki jih na staro harmoniko nisi mogla zaigrati, že znaš?

Do zdaj znam tri nove pesmi. Prva, ki sem se jo naučila, je bila Petrova želja na snemanju in seveda od nekdaj tudi moja želja, je bila pesem Za kratek čas.

Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.
Tvojo zgodbo so gledalci nadvse lepo sprejeli, pohvale na tvoj račun so kar deževale. Te je presenetilo tudi to?

Ko sem prebirala komentarje na internetu, me jih je nekaj pozitivno presenetilo, saj si nisem mislila, da bodo ljudje začutili to mojo željo in strast do harmonike.

Kako pa so presenečenje in darilo komentirali tvoji najbližji?

Bili so zelo veseli, da bom lahko nadaljevala z igranjem. Da bom predvsem uživala v igranju in postala še boljša.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bi za konec želela kaj sporočiti ustvarjalcem oddaje Dan najlepših sanj?

Sporočila bi jim, da sem jim  iz srca hvaležna, da so mi izpolnili željo, da so me zelo lepo presenetili in da mi bo to za zmeraj ostalo v spominu.

Tudi vi lahko osrečite svoje najbližje. Pošljite nam njihove najbolj srčne želje.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.