Dan najlepših sanj

Ganjena zaradi čustvene izpovedi svoje vnukinje

Velenje, 03. 10. 2018 09.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zdenka Zakrajšek se je po zaslugi oddaje Dan najlepših sanj razveselila tako nove pridobitve v svoji zbirateljski zbirki kot tudi večjega zanimanja javnosti za obisk njenega muzeja. Prav tako je bila presenečena zaradi izpovedi vnukinje Sare, zato je bil dogodek zanjo nepozaben.

Zdenka pravi, da je presenečenje, ki so ji ga zakuhali njena vnukinja Sara, sin Iztok in ustvarjalci oddaje Dan najlepših sanj, vsekakor uspelo. Zdenka: "Bila sem presenečena že, ko je začel Peter Poles spraševati, če je med nami kakšen zbiratelj. Hčerka mi je potem povedala, da sem bila verjetno edina, ki ni dvignila roke." Ko jo je Peter Poles povabil na svojo sanjsko zofo, je začela sumiti, da se bo nekaj zgodilo. In res, dobila je lajno, ljudski inštrument, ki si ga je dolga leta želela imeti v svoji zbirki.

Presenečenje je več kot uspelo!
Presenečenje je več kot uspelo! FOTO: Miro Majcen

Zdaj že slavno lajno je ekipa Dneva najlepših sanj našla v Nemčiji. Zdenka je izvedela, da so jo dolgo iskali, saj jo je zelo težko dobiti. Zdenka: "To vem, ker sem jo iskala tudi sama, ampak saj veste, jaz lahko zbiram stvari, ki jih nekdo želi zavreči, nimam pa toliko denarja, da bi jih kupovala. Tega si ne morem privoščiti." Za svojo dragoceno pridobitev je seveda rezervirala posebno mesto v muzeju.

Zdenkina krasotica lajna
Zdenkina krasotica lajna FOTO: Miro Majcen

Zdenka pravi, da se je z njo veselila vsa Savinjska dolina. Zdenka: "Odziv je bil neverjeten. Takoj po oddaji so nas bombardirali s sporočili, s klici, odziv je bil na naši spletni strani. Same pozitivne stvari." Klicali so jo tudi gledalci, ki si zaradi njene zgodbe v oddaji želijo obiskati njen muzej, česar se izjemno veseli. Zdenka: "Vsi hočejo videti to lajno. Moja generacija, mi smo še malo čustveni in to drugače dojemamo, kot mlajše generacije."

In ko smo že pri mlajših generacijah. Zanimalo nas je, ali jo je v oddaji s svojimi besedami presenetila tudi Sara. Odgovor je bil pritrdilen. Zdenka: "Malo kdaj omeni, kako zelo me ima rada. Še bolj pa me je presenetilo to, da je to storila pred javnostjo, ker to niso heci. Drugače vem, da me ima rada, pa da se imamo mi radi, to vemo. Drugo pa je izpostaviti se na televiziji, pa pripraviti takšno presenečenje."

Zdenkin poljub Sari po koncu snemanja
Zdenkin poljub Sari po koncu snemanja FOTO: POP TV

Zdenka zato v krogu svojih prijateljev navdušeno govori o nepozabnem dogodku v svojem življenju: "Vsem svojim prijateljicam povem, da bi takšno doživetje privoščila čisto vsakemu." Ustvarjalci oddaje so po njenem mnenju izjemni, same oddaje prav tako. Zdenka: "Ljudi se dotaknejo, strašno navdušeni so. Same pohvale, sami presežki."

Lahko ste zraven, ko nekomu spremenimo življenje in mu uresničimo divje sanje.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.