Dan najlepših sanj

Veliko presenečenje sta doživela kar na svojem razpadajočem kavču

Velenje, 08. 12. 2018 20.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Si predstavljate, da sedite med gledalci oddaje Dan najlepših sanj, v studio pa prinesejo vaš kavč? To sta doživela Angela in Štefan, ki sta na Petrovo povabilo sedla na svoj 18 let star kos pohištva in na njem doživela enega največjih presenečenj v svojem življenju.

Angela in Štefan sta se med pogovorom s Petrom Polesom počutila "sproščeno, kot doma", saj sta za razliko od drugih tarč sedela kar na svojem kavču. Na kos pohištva, ki ga je ekipa na njuno veliko presenečenje prinesla v studio, ju vežejo zelo lepi spomini, preživel je številna druženja in dogodke, a je bil v zelo slabem stanju.

Štefan in Angela, ko je ekipa v studio prinesla njun kavč
Štefan in Angela, ko je ekipa v studio prinesla njun kavč FOTO: Miro Majcen
Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.
Njuna hči Helena, ki se jima je pridružila, je razkrila, kako veliki srci imata njena starša. Vseskozi sta ji pomagala, četudi sta bila na tesnem z denarjem. Ob strani sta ji stala tudi takrat, ko se je po razhodu z možem vrnila domov. Oče jo je spodbujal, mama pa ji je vedno priskočila na pomoč. Žal pa bolezen ni prizanesla ne Štefanu, ne Angeli, bolna je tudi Helenina starejša hči.
Helena se je želela oddolžiti ljubečima staršema
Helena se je želela oddolžiti ljubečima staršema FOTO: Miro Majcen

Helena je svojima staršema povedala, da ju ima zaradi podpore in dragocenih spodbudnih besed najrajši na svetu, zato je pisala ustvarjalcem oddaje Dan najlepših sanj. Ti so požrtvovalna zakonca razveselili še bolj, kot sta si morda želela.

Ekipa se je prenove lotila 'kot se šika'. Reakcije presenečene družine so bile precej zgovorne.
Ekipa se je prenove lotila 'kot se šika'. Reakcije presenečene družine so bile precej zgovorne. FOTO: Miro Majcen

Angela in Štefan nista dobila samo novega kavča, izvedela sta, da jima je ekipa v dneh, ko ju ni bilo doma, preuredila celo spalnico. Odslej bosta spala na novih jogijih in novih blazinah, dobila sta tudi nove omare. Presenečenje je bilo popolno, hvaležnost pa več kot očitna.

Ustvarjalci oddaje Dan najlepših sanj še vedno čakajo na vaše želje. Morda vam jih bodo uresničili v prihodnji sezoni. Prijavnico najdete TUKAJ.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:

Tudi v oddaji Delovna akcija prenavljajo propadajoče domove in družinam vračajo vero v dobre ljudi. Ekipa vas vabi, da jim zaupate svojo zgodbo. Prijavnico najdete TUKAJ.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jaka..
20. 12. 2018 10.24
+9
Bom še napisala zakaj lažnjiva ; pred leti me pokliče ,. in prosi za denarno pomoč ,pač se ločila ,..brez službe ,.. mama umrla jo ponoči srčna kap itd ,..ji pošljem 300e obljubi da v roku 1-meseca vrne ,.. in kličem izgovor ,.da jo je bivši mož prišel pretepsti in da je v varni hiši nekje na štajerskem ok ,..kličem zopet ,...in mi pove da ji je oče naedil samomor da ni mogel preboleti smrti mame oz. žene ,. ok ji izrečem sožalje in zopet čakam ,... kličem obljuba da je sedaj bivši na sodišču v NM in ji mora za poškodbe nakazati ,.. in da dobim takoj denar ,.. zopet nič jo poklčem še 2x--3x in še vedno izgovori ,.. takšni in drugačni ,. opustim vse skupaj in pozabim na mojo dobroto ,.. ampak se vprašam če ona sploh lahko mirno spi ko je lagala o smrti svojih staršev za borih 300e ,.. upam da bo to prebrala ,..in se spomnila kdo sem,.. ampak ji obljubim da bom nekoč se odpeljala v njeno vas in strašem povedala kakno hči imajo ,.. laže ,.. tako da je groza,...
Jaka..
20. 12. 2018 10.14
+8
lažnjiva hči
periot22
11. 12. 2018 10.00
+9
Hči bi jima lahko kupila kavč ker sta toliko naredila za njo!
brabusednet
09. 12. 2018 10.33
+9
Mnogo starega pohištva imajo državljani a bo vsem pop tv podarila novo.So boljši od 24 letne vladavine levičarjev,ki se za takšne siromake ne zmeni.Na fakultetah v Ljubljani pa gospodje služijo,da se kadi.To je ralnost levičarskih laži in sprenavedanj.Za narod reven pa fehtajo za vsakim vogalom in vsaki drugi oddaji na tv.
devlon
09. 12. 2018 07.54
+11
in kje bodo zdaj vsi obiski in zlahta, ko ni vev kavca?!
JohnsonJohnson
09. 12. 2018 07.38
+3
take oddaje so bile pred mnogimi desetletji res izjemne na nekih nemskih ali avstrijskih TV, tole tu, leta 2018, da na koncu po vsem pompou podelijo en kavc ali bicikl je pa smesno. Sam Poles ali pa elektrika za luči v studiju staneta več...