Dan najlepših sanj

'Verjemite v čudeže, ker oni jih uresničujejo'

Velenje, 23. 12. 2018 08.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Štefana in Angelo je osupnila poteza ekipe Dan najlepših sanj, ki se je odločila v studio prinesti njun star kavč. Še večje presenečenje je bila prenovljena dnevna soba in spalnica v enem, v kateri bo med prazniki več zadovoljstva pa tudi zdravja.

Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.
Ko je ekipa oddaje Dan najlepših sanj v studio prinesla 18 let star, razpadajoč kavč, sta bila njuna lastnika Štefan in Angela milo rečeno presenečena. Štefan: "Človek kar osupne." Njuna hči Helena se spominja: "Zelo zabavno je bilo gledati obraze staršev. Ker sem vedela, da tega niti malo ne pričakujeta." Sama je presenečenje doživela pred njima. Helena se je na ekipo oddaje namreč obrnila samo z željo, da bi njena starša dobila nov kavč, a so se njeno željo odločili nadgraditi. Helena: "Bilo je veliko presenečenje, da smo dobili prostor za druženje in spalnico v enem. Končna slika na monitorju v oddaji me je šokirala in ganila v srce, saj so fantje res lepo prenovili sobo."
Komaj so čakali, da pridejo domov in vidijo mojstrovino.
Komaj so čakali, da pridejo domov in vidijo mojstrovino. FOTO: Miro Majcen

Tudi Angela in Štefan sta bila ob posnetkih prenovljene sobe bolj kot ne brez besed. Štefan: "Niti malo si nisva predstavljala, da bova prišla domov v novo spalnico. Med potjo domov smo komaj čakali, da vidimo to mojstrovino. Morava priznati, da je v resnici še lepša in da je zdaj še bolj polna ljubezni. Ni lepšega, ko vidiš zadovoljne obraze vnukinj. In vsak, ki nas dobro pozna, nam to privošči." Prenova jima veliko pomeni, saj sta kar 18 let ležala na starem kavču, novega pa si nista mogla privoščiti. Štefan: "Zdaj sva dobila največje darilo, da na stara leta leživa na udobnem ležišču. Pa ne samo to, tudi najino zdravje bo zdaj boljše. Prazniki bodo zaradi presenečenja v oddaji sigurno najlepši, saj jih bomo preživeli v družbi družine in dobrih prijateljev. Kdo so to, sami vedo, in vrata naše hiše so jim vedno odprta."

Lepi spomini ...
Lepi spomini ... FOTO: Miro Majcen

Helena bi izkušnjo iz oddaje Dan najlepših sanj zato priporočila vsem, tudi tistim, ki morda oklevajo, da bi se obrnili na ekipo Dan najlepših sanj in osrečili svoje najdražje. Helena: "Ljudje, ne oklevajte. Ekipa, ki uresničuje želje, ima srce in dušo. Jaz sem se z mojimi fanti in dekleti iz ekipe Dan najlepših sanj počutila, kot da sem že njihova. In verjemite v čudeže, ker oni jih uresničujejo."

Ustvarjalci oddaje Dan najlepših sanj še vedno čakajo na vaše želje. Morda vam jih bodo uresničili v prihodnji sezoni. Prijavnico najdete TUKAJ.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.