Dan najlepših sanj

Zavzela je oder in doživela nepozaben nastop z Modrijani

Velenje, 22. 09. 2018 21.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ana Marija je resnično velika oboževalka skupine Modrijani. Člani tega izjemno popularnega in zato vedno zasedenega narodno zabavnega-ansambla so si vzeli čas, da bi ji uresničili veliko željo, bodoča vzgojiteljica pa je navdušila s suverenim nastopom.

20-letna Ana Marija je bodoča vzgojiteljica in po besedah njenega srčnega izbranca čudovita oseba. Njena mama je štiri leta nazaj doživela možgansko kap, zato zelo težko skrbi za njeno sestrico, ki je zaradi tega večino časa pri očetu. Ana Marija bi rajši videla, da bi bilo obratno, saj si želi nanjo prenesti prave vrednote. A kljub vsemu pa ostaja pozitivna in vedno nasmejana mlada ženska.

Ano Marijo tarejo skrbi, a nasmeh ne izgine z njenega obraza.
Ano Marijo tarejo skrbi, a nasmeh ne izgine z njenega obraza. FOTO: Miro Majcen

Da bi na pobudo njene najboljše prijateljice in ob pomoči njenega fanta uresničili njeno veliko željo, je morala iz studia, kjer se je Petru Polesu pridružil Blaž Švab. Frontman Modrijanov je bil kar malce na trnih. Izvedel je, da jih Ana Marija vedno posluša, hodi na njihove koncerte in je njihova resnično velika oboževalka.

Vedno je lepo slišati, kako goreče oboževalce imaš.
Vedno je lepo slišati, kako goreče oboževalce imaš. FOTO: Miro Majcen

Pa sta se spet zamenjala. Blaž je odšel iz studia, Ana Marija se je vrnila. Peter Poles jo je strašno razveselil z vstopnicama za koncert Modrijanov, ko pa je izvedela, da so ti posebej za njo prišli v studio, je bila povsem navdušena. Plešoč in pojoč se jim je pridružila, nato še zaplesala z Blažem in zavzela oder. Tega presenečenja se bo zagotovo spominjala do konca svojih dni, vi pa si ga lahko ogledate na VOYO.

Samo v vednost, priloženi video je nastal na vajah, namenjamo pa ga Ani Mariji in številnim oboževalkam in oboževalcem priljubljene skupine Modrijani. Uživajte!

Kakšen suveren nastop! Ana Marija, kapo dol.
Kakšen suveren nastop! Ana Marija, kapo dol. FOTO: Miro Majcen
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.