Dan najlepših sanj

Za obupani sestri posijal nov žarek upanja

Velenje, 21. 09. 2018 08.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Za Stanko in Anito še ni konec dneva najlepših sanj. Po tem, ko sta začeli bitko za pridobitev državljanstva in potnega lista, sta jima na pomoč priskočila prav POP TV in ekipa prizadevnih ustvarjalcev, ki je Anito uspela pripeljati iz Venezuele.

Ob oddaji Dan najlepših sanj nihče ne more ostati ravnodušen. Ena od ganljivih zgodb se je pred očmi gledalcev odvila na začetku nove sezone, ko sta si v objem padli Stanka in njena sestra Anita, ki živi v nemirni Venezueli. Sestri sta, ko sta predelali silna čustva zaradi nepričakovanega srečanja ter nadoknadili zamujeno, začeli bitko za pridobivanje državljanstva in potnega lista za Anito, da bi ta lahko zapustila obubožano Venezuelo in zaživela novo življenje.

Dan najlepših sanj se zanju nadaljuje.
Dan najlepših sanj se zanju nadaljuje. FOTO: Miro Majcen

A postopek je dolgotrajen in začeli sta izgubljati upanje, da jima bo uspelo. Anita bi se namreč morala že prihodnji teden vrniti v Venezuelo, zato sta jima POP TV in ekipa ustvarjalcev oddaje Dan najlepših sanj prijazno priskočila na pomoč in poravnala vse stroške, ki bodo pri letalskem prevozniku nastali zaradi spremenjenega datuma vrnitve. Dragoceni čas, ki sta ga s tem pridobili, bosta zagotovo dobro izkoristili.

Po zaslugi POP TV-ja in ustvarjalcev oddaje Dan najlepših sanj sta pridobili dragoceni čas.
Po zaslugi POP TV-ja in ustvarjalcev oddaje Dan najlepših sanj sta pridobili dragoceni čas. FOTO: Miro Majcen

Ekipa oddaje Dan najlepših sanj pa že pripravlja nova, nepozabna presenečenja, ki se vas bodo zagotovo dotaknila. Ne zamudite jutri ob 20. uri na POP TV.

Lahko ste zraven, ko nekomu spremenimo življenje in mu uresničimo divje sanje. Preverite, kako.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Karantanija
21. 09. 2018 11.26
+10
Najboljša in najbolj koristna oddaja, pri kateri moraš vedno imeti pripravljene robčke! Čestitam, POP TV! Še naprej bodite ljudem v stiski pomočniki in odrešitelji!
Apostol1
21. 09. 2018 11.08
+13
Če ima korenine v Sloveniji oziroma predvidevam ,da je bila rojena v Sloveniji ne vidim prav nobene težave ,da ostane v Sloveniji oziroma ,da pride v Slovenijo živet tudi njena družina , sem za pomoč beguncem in migrantom brez izjeme , razen če je ugotovljena kriminalna dejavnost , ker taki pa pri nas običajno pridejo v parlament in je že dovolj plemeniti z kriminalno dejavnostjo in škandali na wikipediji , pa še kdo je v parlamentu s kriminalno preteklostjo.
KAPIBARA
21. 09. 2018 11.51
+3
Upam, da to pomoč daješ iz svojega žepa.. pa ne zdaj udrihat kar povprek ! Ona ima vsekakor prednost pri nudenju Slovenske pomoči,,,
Mythra
21. 09. 2018 09.43
+26
Gospa Anita ne bi sploh smela na tisto letalo za nazaj... upam, da se vse pravočasno uredi in da ga. Anita lahko zaživi normalno življenje izven Venezuele. Srečno!
wolfterier
21. 09. 2018 09.33
+28
Pa to je preprosto.Anita naj gre v Karlovac,nato pa naj pride čez Kolpo nazaj.Kordiš jo bo peljal v parlament na kavico,Škobrne bo pa zrihtal vse ostalo.Simpl !