Dan najlepših sanj

Svoje visoko noseče dekle je zaročil na snemanju oddaje

Velenje, 13. 10. 2018 21.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zoran je med snemanjem oddaje Dan najlepših sanj prosil ekipo, če bi lahko zaročil svoje visoko noseče dekle Eriko. Bodočemu očetu je ta z veseljem ustregla, Erika pa je veseli dogodek pospremila s solzami sreče.

V studiu oddaje Dan najlepših sanj se dogajajo nadvse lepe reči. Čarobnost uresničevanja najbolj gorečih želja se je očitno dotaknila tudi gledalca Zorana, ki je studio izbral za pomemben korak v svojem življenju, zaroko. Njegovi želji, da bi svojo Eriko zaročil kar med snemanjem, je ekipa seveda z veseljem ustregla.

Zoran je pogumno padel na kolena kar na snemanju oddaje Dan najlepših sanj.
Zoran je pogumno padel na kolena kar na snemanju oddaje Dan najlepših sanj. FOTO: Miro Majcen

Zoran je v studiu Dan najlepših sanj padel na kolena in svojo Eriko zaprosil za roko. Njegova draga je noseča osem mesecev in pol, pričakujeta pa svojega prvega otroka. Ker je v veselem pričakovanju, se je na zaroko verjetno odzvala še bolj čustveno, bila je ganjena do solz. Zoran pogumno pred vso Slovenijo: "Rad te imam in rad bi preživel življenje s tabo. Ali bi se poročila z mano?" Erika je seveda rekla: "Da." Čestitamo!

Romantika v zaodrju
Romantika v zaodrju FOTO: Miro Majcen

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AVTOHTONsLOVEnc
14. 10. 2018 09.14
+7
Ok... za mene itak čist mim da to narediš na televiziji ampak OK vsak po svoje... Zakaj pa je dal premajhen prstan na kazalec in ne pstanec!? :D
mijam75
14. 10. 2018 10.48
-1
Se spomnim pred kakšnimi 25 leti, ko je ekipa rtv slo prišla v naš domači kraj in posnela prispevek, je bil to res velik dogodek... da bomo morda na televiziji, tako kot pomembni ljudje, zvezdniki.... Časi so se sicer spremenili in ob poplavi različnih televizij si lahko srečen, če te ne ujamejo kje v svoje kamere, na televiziji se v šovih in prispevkih pojavljajo tudi povsem običajni ljudje, ampak nekaterim je še vedno ostalo mišljenje, da je nekaj posebnega, če bodo "na televiziji". Tistega glede prstana tudi jaz ne razumem, mogoče je želja prišla spontano med snemanjem in si je sposodil nek prstan, tako da ji ga je dal samo simbolno, pravi zaročni prstan pa bo kupil naknadno.
Martin Riggs
14. 10. 2018 08.10
+5
lahk bi se malce bolj potrudil. kr neki
123ben10
14. 10. 2018 07.16
-6
cez leto dve se bosta locla saj to ni odaja za take stvari
M_teorija
13. 10. 2018 22.00
+3
S kom pa!? Jo je zaročil!?