Dan najlepših sanj

Želel se je oddolžiti za to, da jo je v zakonu prizadel

Velenje, 22. 09. 2018 20.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Marica in Marjan sta po ločitvi ostala dobra prijatelja. V znak hvaležnosti, ker mu je njegova nekdanja soproga kljub vsemu stala ob strani dolgih 30 let, ji je Marjan s pomočjo ustvarjalcev oddaje Dan najlepših sanj uresničil skrito željo.

Več videovsebin
  • Bila je prva ženska v njegovem tovornjaku
    00:23
    Bila je prva ženska v njegovem tovornjaku
  • Na uresničitev želje je čakala četrt stoletja
    01:52
    Na uresničitev želje je čakala četrt stoletja
  • Kavboj Peter Poles
    00:11
    Kavboj Peter Poles

Marica in Marjan sta živ dokaz za to, da lahko nekdanji možje in žene tudi po ločitvi ostanejo resnično dobri prijatelji. On je iz Varaždina, ona iz Vojvodine, spoznala sta se leta 1987 v Sloveniji, in sicer na avtobusu. Šla sta na kavico, si izmenjala naslova in se leto kasneje že poročila. Marica je na Marjanovo pobudo postala manekenka za močnejše postave in je kar 8 let nastopala na modnih revijah po celi Sloveniji. Tega je billo konec, ko se je iz zdravstvenih razlogov odločila shujšati. Takrat ji je Marjan stal ob strani in tudi sam shujšal. Ko se ji je nekega dne odprla rana, ji je s klicem službe nujne medicinske pomoči rešil življenje. Situacija je bila resna, Milica je bila bolnišnici kar dva meseca.

Marjan je dal pobudo za uresničitev Maričine želje.
Marjan je dal pobudo za uresničitev Maričine želje. FOTO: Miro Majcen

A Marjan je v času Maričinega okrevanja na internetu spoznal žensko, s katero se je začel dobivati, zato ga je njegova žena postavila pred vrata. Po dolgih 19-ih letih se je njuna zakonska pot tako končala, a sta se kmalu spet našla - kot prijatelja. Skupaj hodita na sprehode in na dopuste, Marjan ji včasih prinese kaj iz trgovine ali zanjo nabere gobe, ona pa kaj dobrega skuha. Zdi se jima, da se imata lepše, kot če bi bila poročena. Če pa se vendarle skregata, gresta lahko vsak na svoj konec.

Nekdanja zakonca sta danes dobra prijatelja.
Nekdanja zakonca sta danes dobra prijatelja. FOTO: Miro Majcen

Marjan se je v studiu opravičil Marici, da jo je v zakonu prizadel. Izrazil je tudi hvaležnost, ker mu kljub vsemu že 30 let stoji ob strani, in željo, da bi srečala moškega, ki bo pravi zanjo. Že isti večer pa se je Marici uresničila velika želja, da bi se enkrat v življenju peljala s tovornjakom. Pred tem je pogumno premagala strah pred stopnicami, ki ga ima zaradi nesrečnega padca v preteklosti, nakar jo je šofer Boris z veseljem povabil na vožnjo okoli Ljubljane. Oglejte si ekskluzivne video vsebine, oddaja pa vas čaka na VOYO!

Na to je čakala dolga leta.
Na to je čakala dolga leta. FOTO: Miro Majcen
Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SinusKosinus
22. 09. 2018 21.54
+14
Cudne zelje, skromne zelje.. oddaja je zalaufala heheh
regrat29
23. 09. 2018 07.26
+31
Aneda? Vožnja z tovornjakom, velika in dolgoletna želja? Svašta. Ženska je res skromna, nimaš kaj 😉
JoniBravo
22. 09. 2018 21.08
+9
Pokvarjena oddaja, služi na račun nesrečnikov.
KenBlock
22. 09. 2018 22.37
+5
Quatflow
23. 09. 2018 09.05
+18
Bolje taksne oddaje, ki ti prinasajo radost in veselje, kot spletkarije in kregarije iz realiti shovov.