Golf

DJ 'ljubimka' s hčerko Waynea Gretzkyja?

Maui, 10. 01. 2013 14.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški mediji so se razpisali o domnevni vezi zmagovalca uvodnega turnirja nove sezone Dustina Johnsona in manekenke, igralke in pevke Pauline Gretzky, sicer hčerke legendarnega hokejista Wayna Gretzkyja.

Ameriški golfist Dustin Johnson je tekmovalno leto začel sanjsko, saj se je veselil zmage na Hyundajevem turnirju prvakov na igrišču Kapalua. Na havajskem otoku Maui je navkljub zahtevnim razmeram – turnir je bil nekajkrat prekinjen, ob koncu pa zaradi časovne stiske skrajšan za dan – z lepo prednostjo ugnal konkurenco. Poleg številnih golfskih poročevalcev, ki so prispeli na prizorišče pa je bilo na igrišču Kapalua kar nekaj tistih, ki so pozorno spremljali njegovo zasebnost.

Dustin Johnson napisov rumenih medijev ne komentira.
Dustin Johnson napisov rumenih medijev ne komentira. FOTO: Reuters

V ZDA so se namreč razširile govorice, da naj bi imel DJ razmerje s Paulino Gretzky, hčerko hokejske legende Wayna Gretzkyja. 24-letna mladenka kruh služi z igranjem v najrazličnejših serijah in prepevanjem, sicer pa velja za eno bolj iskanih manekenk v deželi onstran Atlantika. Johnson ima navado, da na uvodni turnir sezone praviloma pripelje dekle, lani pa se je na uvodu v PGA Tour pojavil z zvezdnico LPGA Toura Natalie Gulbis.