EU volitve

Spremljajte volilni dan na POP TV in 24ur.com

Ljubljana, 24. 05. 2019 11.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Volilni dan spremljamo tudi na naši spletni strani in na POP TV. V osrednji informativni oddaji 24UR ob 18.55 bo Edi Pucer spremljal odzive v volilnih štabih po Sloveniji, iz Evropskega parlamenta v Bruslju in novinarskega središča v Ljubljani. V novinarskem središču bo tudi Petra Kerčmar, ki bo z zmagovalci in poraženci analizirala prve informacije, vtise in odzive.

Ekipa najbolj brane spletne strani v Sloveniji načrtuje posebno pokrivanje dogajanja, v živo bomo spremljali izjave in izide tako doma kot iz drugih evropskih držav. Ob preprosti uporabniški izkušnji boste znova lahko sočasno z volilno komisijo pregledovali izide.

Volilna nedelja na POP TV

V osrednji informativni oddaji 24UR ob 18.55 bo Edi Pucer spremljal odzive v volilnih štabih po Sloveniji. Iz Evropskega parlamenta v Bruslju se bo javljal naš novinar Anže Božič, iz novinarskega središča v Ljubljani pa Petra Kerčmar, ki bo z zmagovalci in poraženci analizirala prve informacije, vtise in odzive.

Petra Kerčmar ob tem dodaja: "Bruselj še nikoli ni bil tako blizu Ljubljani, kot je zdaj. Zakaj? Ker se moramo tudi Slovenci zavedati, da smo del Evropske unije, da soodločamo o ključnih zadevah 500-milijonske Evrope. Majhnost ni ovira, ampak izziv. Naše ekipe bodo na dan volitev na prizoriščih dogajanj. Dobili boste prve informacije, analize in tudi že napovedi, v katero smer se bo obrnila Unija, pa o morebitnih presenečenjih volitev, skratka o vsem iz prve roke že v osrednji informativni oddaji 24UR ob 18.55 v prvem vklopu, ob 20.40 v drugem vklopu, ob 22.00 in po šovu Zvezde plešejo v oddaji Evropske volitve 2019 ob 22.30. Vi odločate, v kakšni Evropi bomo doma."

Evropske volitve še bolj poglobljeno na 24ur.com pod zavihkom EU volitve, v sklopu katerega so tudi Dejstva

Ekipa Dejstev pa se znova v okviru evropskih volitev loteva zahtevnih tem in razkriva, kaj je res in kaj ne.

Alenka Marovt ob tem pravi: "Ker se zavedamo odgovornosti, da volivcem nanizamo dejstva o 'naddržavi', da Evropske unije ne zbanaliziramo zgolj na zgodbo o ravnih bananah, bomo hkrati prikazali, kaj imamo Slovenci od Unije, kakšna je naša vloga, česa morda ne znamo izkoristiti. V Dejstvih tako ves čas analiziramo ključna vprašanja, jih atraktivno grafično opremljamo in z jasno podatkovno preiskovalno vsebino lahko za to, da volivci tudi na volilni dan berejo kredibilne vsebine."

Spremljajte evropske volitve na POP TV in najbolj brani spletni strani 24ur.com in dostopajte do prvih, kredibilnih in aktualnih informacij.

Volitve na POP TV
Volitve na POP TV FOTO: POP TV
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni