Zadovoljna.si
Gorski zdravnik

Novice

Gorski zdravnik se vrača na POP TV z novo sezono

E.R.
29. 04. 2024 05.00
0

Sicer se je pomlad skrila pod debel plašč, ampak vseeno že v sandalih trka na naša vrata. Če se vam ne ljubi ven, vam ponujamo popoln nabor majskih vsebin na naših programih. Lahko si jih ogledate tudi v plašču. Puhastem ali kopalnem. Pomembno je samo, da se imate fino!

POP TV

Sobota, 4. 5., ob 20.00 – KRALJICE ZLOČINA (The Kitchen) – PREMIERA

Igrajo: Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss, Domhnall Gleeson, James Badge Dale

Režija: Andrea Berloff

Žene mafijcev v New Yorku v 70. letih se odločijo nadaljevati z operativo svojih mož, medtem ko so oni v zaporu. Melissa McCarthy, Tiffany Haddish in Elisabeth Moss so gospodinje iz zloglasne newyorške četrti Hell's Kitchen v sedemdesetih, katerih može mafijce je FBI aretiral in poslal v zapor. Zdaj so ostale brez vsega, vendar podjetne in odločne dame vzamejo stvari v svoje roke in sklenejo na lastno pest nadaljevati posle svojih soprogov. Kraljice zločinov so spretne pri vsem, od vodenja nelegalnih stavnic do likvidiranja tekmecev.

Tiffany Haddish, Melissa McCarthy in Elisabeth Moss v filmu Kraljice zločina.
Tiffany Haddish, Melissa McCarthy in Elisabeth Moss v filmu Kraljice zločina.FOTO: Profimedia

Petek, 17. 5., ob 21.15 – JESEN V VINOGRADU (Autumn in the Vineyard) – PREMIERA

Igrajo: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Jill Teed, Jeremy Guilbaut, Marcus Rosner

Režija: Scott Smith

Ko Frankie in Nate odkrijeta, da sta solastnika vinograda, med njima sprva izbruhne spor, toda kmalu med njima preskoči iskrica. Frankie dela v vinogradu svojega očeta, vendar ko med njima pride do konflikta, se mlado dekle odloči kupiti svoj vinograd in se osamosvojiti. Toda zaradi zapletene sodne odločitve ga je Frankie primorana deliti z Natom, svojim bivšim fantom. Ker se nobeden ne namerava odpovedati nakupu, si Frankie in Nate razdelita zemljo na pol in se dogovorita, da bo celoten vinograd pripadel tistemu, katerega trgatev bo uspešnejša. Ko drug ob drugem delata v vinogradu, se tekmeca zaljubita.

Rachael Leigh Cook
Rachael Leigh CookFOTO: Profimedia

Torek, 21. 5., ob 20.00 – GORSKI ZDRAVNIK (Bergdoktor) – PREMIERA

GORSKI ZDRAVNIK (Bergdoktor), avstrijska serija, 2024

Igrajo: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher

Gorski zdravnik Martin Gruber se vrača v novi, že 17. sezoni priljubljene serije. Tudi tokrat bo priskočil na pomoč ljudem, ki se bodo znašli v težavah v gorskem svetu, medtem ko se bo ravno tako moral soočiti s preglavicami v zasebnem življenju ter poskrbeti za prihodnost svoje družine. Potem ko je moral zaradi materine bolezni spremeniti svoje načrte in odpovedati let v New York, se znova zbliža z bratom Hansom ter mu ponudi pomoč na kmetiji. Bosta sprta brata zakopala bojno sekiro?

Gorski zdravnik
Gorski zdravnikFOTO: POP TV

Ponedeljek, 27. 5., ob 17.25 – MATERINA LJUBEZEN (Canim Annem), 2. sezona turške serije – PREMIERA

MATERINA LJUBEZEN (Canim Annem), turška serija, 2022

Igrajo: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar

Zeynep je deklica s hudo srčno okvaro, ki ji življenje lepša materina ljubezen. Ko njena mama Cemre umre v prometni nesreči, si tega deklici nihče ne upa povedati. Ko se ob Zeynep pojavi Nazli, na las podobna Cemre, jo dekličin oče Murat takoj najame, da se pretvarja za Cemre. V 2. sezoni serije nas čakajo novi zapleti. Bo Murat izvedel, zakaj je Nazli preklicala njuno poroko?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KANAL A

Nedelja, 5. 5., ob 20.00 – JUŽNI VETER 2 (Južni vetar 2: Ubrzanje) – PREMIERA

Igrajo: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković

Režija: Miloš Avramović

Južni veter 2 je nadaljevanje balkanskega filmskega hita in sage o Petru Marašu iz leta 2018. Za narko kralje pravila ne obstajajo. Sploh če je varovan s strani države ... Narko kralj Petar Maraš dobro izkorišča vse prednosti novo pridobljenega statusa nedotakljivega vodje srbskega podzemlja, ki je pod zaščito same države. V želji, da razširi svoj posel, nezakonito pridobljeni denar vlaga v legalne posle. Med iskanjem dobre priložnosti pride s svojim pripadnim prijateljem Baćom v vzhodno Srbijo. Tam izve novice, zaradi katerih je prisiljen zamenjati načrt in se mora vrniti na ulico.

Južni veter: Pospešek
Južni veter: PospešekFOTO: VOYO

Petek, 10.5., ob 20.00 – IGRALEC ŠT. 1 (Ready Player One) – PREMIERA

Igrajo: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, T.J. Miller, Simon Pegg

Režija: Steven Spielberg

Razburljiva znanstvenofantastična pustolovščina Stevena Spielberga o junaškem mladeniču, ki tekmuje v navidezni resničnosti digitalnih iger, imenovani OASIS. Wade Watts živi v Ohiu leta 2045. Svet propada in prihodnost je negotova. Ljudje veliko raje kot v dejanskem svetu bivajo v navidezni resničnosti digitalnih iger, imenovani OASIS. Tu so meje le meje domišljije in vsak je lahko, kar si želi. Ko stvarnik navideznega univerzuma, ekscentrični milijarder James Halliday umre, svetu zapusti video sporočilo. Kdor prvi najde skrivni predmet, osvoji ne le celotno njegovo premoženje, temveč tudi popoln nadzor nad OASIS. V navideznem svetu se med igralci vname goreča tekma, polna nevarnosti, skrivnosti in resničnih odkritij.

Igralska zasedba filma IGRALEC ŠT. 1 (Ready Player One)
Igralska zasedba filma IGRALEC ŠT. 1 (Ready Player One) FOTO: Profimedia

Sobota, 18. 5., ob 20.00 – SMRTONOSNI SPOPAD (Mortal Kombat) – PREMIERA

Igrajo: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Joe Taslim

Režija: Simon McQuoid

V akciji se borec MMA Cole Young uri z najboljšimi prvaki na svetu, da bi se pripravil na bitko za usodo vesolja. Borec MMA Cole Young, ki ne ve za svojo dediščino in ga preganja najboljši bojevnik cesarja Shang Tsunga, Sub-Zero, se uri z najboljšimi prvaki na svetu, da bi se pripravil na nasprotnike v Outworldu in poslednjo bitko za usodo vesolja. Film Smrtonosni spopad je posnet po svetovno znani video igri Mortal Kombat.

Lewis Tan v prizoru iz filma Smrtonosni spopad.
Lewis Tan v prizoru iz filma Smrtonosni spopad.FOTO: Profimedia

KINO

Sreda, 1. 5., ob 20.00 – SIVI KAMION RDEČE BARVE (Sivi kamion crvene boje) – PREMIERA

Igrajo: Srdjan Todorović, Aleksandra Balmazović, Boris Milivojević, Milorad Mandić, Bogdan Diklić, Dragan Bjelogrlić

Režiser: Srdjan Koljević

Beograd, poletje 1991, razpad Jugoslavije. Barvno slepi Ratko, ki je obseden s tovornjaki, pride iz zapora. Ko spet ukrade tovornjak, ne ve, da je v njem skrito orožje. Suzana je noseča in odločena, da dni do splava preživi na morju. Med štopanjem ji ustavi Ratko. Sta iz dveh različnih svetov, vendar se kljub temu zbližata. Čeprav sta vsak po svoje odštekana, sta v resnici edina še trezna glede na ljudi, ki jih srečujeta.

Sivi kamion rdeče barve
Sivi kamion rdeče barveFOTO: 24ur.com

Sreda, 1. 5., ob 22.05 – NEKAJ SLADKEGA (Nekaj sladkega) – PREMIERA

Igrajo: Saško Kocev, Jelena Jovanova, Ula Furlan, Tina Gorenjak, Nik Škrlec, Luka Korenčič

Režija: Tin Vodopivec

Romantična komedija zmešnjav, polna preobratov in zabavnih zapletov. Organizatorki Kaji kariera visi na nitki, ko njen gost, svetovno znan marketinški guru Ace Majstorovski, zamudi letalo na konferenco. Po naključju zagleda lokalnega slaščičarja, ki mu je na las podoben, zato ga postavi za dvojnika. Nekaj sladkega je komedija zabavnih zmešnjav in zapletov, s sladko noto romantike.

Nekaj sladkega
Nekaj sladkegaFOTO: POP TV

Četrtek, 9. 5., ob 18.15 – NE BOM VEČ LUZERKA – PREMIERA

Igrajo: Eva Jesenovec, Živa Selan, Saša Pavček, Špela Rozin, Brane Završan, Jurij Drevenšek

Režija: Urša Menart

29-letna Špela je diplomirala iz umetnostne zgodovine, kar pomeni, da še nikoli ni imela redne službe. Za razliko od njenih najboljših prijateljic, ki sta se pred leti odselili iz Slovenije in se ne nameravata vrniti, Špela trmasto vztraja, da bo ostala v Ljubljani. Ko delo v tujini dobi tudi njen dolgoletni fant, Špela ostane brez stanovanja, službe in družbe. Preseli se k staršem in babici, ki zdaj živi v Špelini otroški sobi. Toda želi se osamosvojiti in odrasti, namesto da bi še naprej podaljševala svojo že tako ali tako deset let predolgo adolescenco.

Ne bom več luzerka
Ne bom več luzerkaFOTO: VOYO
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395