Gospodarstvo
Oglas

Brezplačen vodič 'Kako trgovati s ceno delnic Tesla'

Ljubljana, 03. 08. 2017 06.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Fortrade, za vse, ki so zainteresirani, da se naučijo, kako trgovati s ceno delnic Tesle preko finančnih pogodb za razliko v ceni (ti. CFD-ji) ali pa preprosto želijo razširiti svoje znanje in se naučiti nekaj novega od sodobnega trgovanja, pripravili brezplačen priročnik Kako trgovati s ceno delnic Tesla.

Tesla
Tesla FOTO:

Priročnik je prilagojen za vse ravni znanja in ga lahko prenesete preko povezave spodaj po vnosu osnovnih podatkov.

Brezplačen vodič "Kako trgovati s ceno delnic Tesla" prenesite tukaj.

Petkov večer, 28. julij 2017, je bil pomemben trenutek za podjetje Tesla Motors. Elon Musk CEO je predal ključe svojih prvih mainstream avtomobilov, Modela 3, tridesetim delavcem.

Akcija simbolizira prvi korak transformacije Tesle od proizvajalca luksuznih avtomobilov na proizvajalca za množični trg. Doslej je Tesla proizvedel le 50 izvodov Modela 3, od katerih je 20 takšnih, ki se uporabljajo za preverjanje in potrjevanje. Po mnenju generalnega direktorja se pričakuje, da se bo proizvedlo v avgustu, še 100 izvodov tega modela. Če bo šlo vse po načrtu razvoja, bi morala proizvodnja zelo hitro napredovati, če upoštevamo, da Tesla načrtuje proizvodnjo 20.000 kopij Modela 3 v decembru. 

Tesla
Tesla FOTO:

Izklicna cena za ta avto je 35.000 $, kar je najcenejši model do sedaj. Pospeševanje od 0 do 96 km na uro doseže v 5,6 sekunde, najvišjo hitrost, ki se lahko razvije do 210 km na uro. Avtopilot je dodatna oprema in jo je mogoče kupiti za dodatnih 8.000 $. Z drugimi besedami, izboljšanje programske opreme in avto postane bolj neodvisen. Več kot 500.000 ljudi je že plačalo aro v višini $ 1000, da rezervira svoje mesto v vrsti za dostavo, ki bo za mnoge trajala do leta 2019. Ko se vse sešteje, je več kot 500 milijonov $ v depozitih in potencialno več kot 17,5 milijard prihodkov za Teslo, če upoštevamo začetno ceno $ 35.000. 

Vendar pa bo v naslednjih nekaj mesecih Tesla pod velikim pritiskom, če upoštevamo, da avtomobilska industrija in Wall Street pozorno spremljajo, ali je družba sposobna izpolniti svoje obveznosti in uspešno proizvodnjo avtomobila za množični trg. Čeprav naloga ni preprosta, je glavni izvršni direktor družbe optimističen in prepričan, da bo Tesla lahko dosegla svoj cilj do konca prvega leta, in to je tedenska proizvodnja 5.000 avtomobilov.

V sredo, 2. avgusta, bo Tesla razkrila javnosti svoje četrtletne rezultate in javnost bo še naprej pozorno spremljala podatke o prihodnjih proizvodnih načrtih družbe. 

Brezplačen vodič "Kako trgovati s ceno delnic Tesla" prenesite tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.