Gospodarstvo
Oglas

Do uspešne kariere z inovativnim magisterijem na Dobi

Maribor, 09. 06. 2008 12.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Radost učenja na osnovi reševanja lastnih delovnih in osebnih izzivov. Uspeh kljub številnim obveznostim. Napredovanje s pomočjo magisterija in mreženja.

Visoka poslovna šola Doba Maribor
Visoka poslovna šola Doba Maribor FOTO:

Vse našteto vam omogoča nov podiplomski študijski program druge stopnje Mednarodno poslovanje na Visoki poslovni šoli Doba Maribor.

Visoka poslovna šola Doba Maribor
Visoka poslovna šola Doba Maribor FOTO:

Si želite magistrskega programa, ki je udeležencu prijazen?

To jesen bodo na Visoki poslovni šoli Doba Maribor pričeli z izvajanjem najbolj inovativnega magistrskega programa v Sloveniji. Vpisani študentje bodo imeli priložnost preizkusiti številne novosti na področju podiplomskega študija – inovativne pristope poučevanja, študij na daljavo, modularen način izvajanja študija, virtualno mobilnost, projektno sodelovanje in mreženje.

Študij je namenjen vsem, ki iščete novih izzivov in delovnih uspehov, se vidite na vodilnih mestih malih ali srednjih podjetij, vendar si želite najsodobnejših in praktično naravnanih vsebin, bolj učinkovitih in zabavnih pedagoških pristopov, ter večje fleksibilnosti pri izbiri časa, kraja in vsebin.

V času vpisa boste imeli kandidati možnosti obiska informativnih dni na šoli ali preko spleta, lahko pa se boste udeležili tudi že virtualne poletne šole in preizkusili ali vam študij na daljavo ustreza oziroma boste lahko kandidati naravoslovnih in tehničnih smeri naredili že diferencialne izpite.

Po končanem vpisu, ki že poteka in se bo zaključil v septembru, bodo študentje pričeli študij z uvodnimi spoznavnimi dnevi, ter nadaljevali s prvim predavanjem na temo vodenja inovativnih procesov. Dva načina izvedbe programa, tradicionalni študij in študij na daljavo bosta potekala v istem časovnem obdobju in modularno. Pri modularni izvedbi študentje poslušajo en predmet, opravijo izpit in šele nato pričnejo z naslednjim predmetom.

Želim se učiti učinkovito in pri tem uživati

Visoka poslovna šola Doba Maribor
Visoka poslovna šola Doba Maribor FOTO:

Predavatelji bodo pri poučevanju uporabljali pedagoške pristope in metode, ki omogočajo problemsko zasnovano učenje: diskusije, študije primerov, simulacije, timsko in projektno delo, predvsem pa bodo predavatelji spodbujali interaktivno, sprotno delo in refleksijo študentov. Delo študentov bo podprto z uporabo tehnologij Web 2.0. Kot pravi dekan Visoke poslovne šole, dr. Boris Cizelj: "S programom želimo prispevati k inovativnosti in s tem k uresničevanju lizbonske strategije. Pri tem se zavedamo, da so za razvoj inovativnosti bistvene sodobne metode poučevanja."

Med študijskim procesom bodo študente poleg predavateljev, usmerjali tudi t.i. mentorji, ki bodo skrbeli za njihovo uspešnost. Prav tako bodo imeli študentje možnost kariernega in psihološkega svetovanja.

Z inovativnimi pedagoškimi pristopi, aktualnimi in praktičnimi vsebinami ter strokovnim in prijaznim osebjem, bo nov magistrski program zagotovo prispeval k hitrejšemu razvoju vaše kariere. Vabljeni k ogledu naše spletne strani in k vpisu.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ekolog
12. 06. 2008 17.20
-1
To je plesni tečaj pa ne šola. Pol ko v praksi dejansko pride do problema se pa takoj pokaže, kaj pomeni nekaj mesecev učenja naprej stiskanega gradiva ki ga dobiš kar tam napram 4 ali 5 let guljenja knjig po knjižnicah.
Frosty
11. 06. 2008 21.14
433615 ti se motiš
Alia Evans
09. 06. 2008 16.47
-1
to je za geje