Gospodarstvo
Oglas

Iščejo mlade in talentirane športnike

Ljubljana, 05. 04. 2013 16.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zavarovalnica Triglav začenja projekt Mladi so varnost naše prihodnosti, s katerim želi priskočiti na pomoč tistim izjemnim posameznikom na področju športa, ki se v vse težjih gospodarskih razmerah in zaradi pomanjkanja sredstev pri razvoju svojega potenciala soočajo z različnimi preprekami.

Zavarovalnica Triglav mlade talentirane športnice in športnike vabi, da se prijavijo na razpis Mladi so varnost naše prihodnosti. Razpis je namenjen talentiranim mladim športnikom med 16. in 18. letom starosti, ki v svoji športni disciplini izstopajo in imajo skupaj s svojim trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih. Rok za oddajo vlog po pošti je petek, 12. aprila.

V Zavarovalnici Triglav želijo s tem projektom vsaj nekaterim izjemnim mladim upom pomagati, da preskočijo ovire in uresničijo svoje sanje.
V Zavarovalnici Triglav želijo s tem projektom vsaj nekaterim izjemnim mladim upom pomagati, da preskočijo ovire in uresničijo svoje sanje. FOTO: Thinkstock

Projekt je namenjen športnim upom, ki se šele prebijajo na vrh in se zaradi tega težje potegujejo za profesionalna sponzorska sredstva. Zavarovalnica Triglav želi s finančno podporo v okviru tega razpisa priskočiti na pomoč nekaterim izjemnim posameznikom, ki se v vse težjih gospodarskih razmerah in zaradi pomanjkanja finančnih sredstev pri razvoju svojega potenciala soočajo z različnimi preprekami, od pomanjkanja sredstev za udeležbo na pomembnih tekmovanjih, nakupa potrebne opreme do stroškov startnin ipd.

Zavarovalnica Triglav bo v okviru razpisa med mlade športnike razdelila sredstva v skupni višini 55.000 evrov. Strokovna komisija bo izmed vseh prijavljenih kandidatov v prvem krogu na podlagi razpisnih meril izbrala 20 finalistov, med njimi pa bo nato izbrala najmanj sedem mladih športnih upov, ki bodo prejeli finančno podporo, en mladi up pa bo lahko izbrala širša javnost, saj bodo vsi finalisti v drugem delu projekta predstavljeni tudi prek spleta in v posebni oglaševalski kampanji.

V Zavarovalnici Triglav želijo s tem projektom vsaj nekaterim izjemnim mladim upom pomagati, da preskočijo ovire in uresničijo svoje sanje … Morda bo prav nekdo od teh mladih ljudi v prihodnosti nosilec največjih športnih uspehov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.