Gospodarstvo

Kdo bo novi lastnik Abanke?

Ljubljana, 20. 03. 2019 20.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Marko Gregorc
Komentarji
3

V sredo se izteče rok za oddajo zavezujočih ponudb za odkup 100 odstotnega deleža Abanke. Zadnjo banko v državni lasti moramo zaradi zavez Bruslju prodati do 30. junija. Za nakup naj bi se najbolj zanimala ameriški sklad Apollo in madžarska OTP banka. Popolnoma mogoče pa je, da se bo v boj za Abanko podal tudi srbski podjetnik Miodrag Kostić.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pan1
23. 03. 2019 18.38
Srbi, kot polovico vsega v Slo
Nimasmisla
22. 03. 2019 08.05
če bo miodrag samo malo solastnik abanke bom moje milijone takoj prestavil drugam
brigajsezase
21. 03. 2019 16.31

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.