Gospodarstvo
Oglas

Pametni nakupi se vedno izplačajo

Ljubljana, 06. 03. 2017 14.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Številne raziskave so pokazale, da smo Slovenci pri nakupovanju zelo preudarni, kar se ne kaže le v premišljenih nakupih, temveč tudi v izbiri prave kartice, ki je z vami kjerkoli in kadarkoli jo potrebujete. Kartica Visa vam omogoča mnogo več, kot ste si kdajkoli predstavljali.

Preprosto in varno lahko plačujete osebno, prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Lahko sledite svoji porabi, upravljate s svojim denarjem in imate popoln nadzor.

Vsi navdušenci nad nakupovanjem vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, ki bo potekala v sklopu Visa promocijske kampanje »Pametni nakupi lahko pripeljejo avto«. Sodelovanje v nagradni igri je tako preprosto kot nakupovanje s kartico Visa.

Visa
Visa FOTO: Visa

V nagradni igri, ki bo potekala od 6. marca do 30. aprila v sklopu promocijske kampanje »Pametni nakupi lahko pripeljejo avto«, lahko sodelujejo imetniki plačilnih kartic Visa, ki v času trajanja nagradne igre opravijo vsaj en nakup v vrednosti 40 EUR in so jim kartico izdale naslednje slovenske banke: Abanka d.d., Banka Intesa Sanpaolo d.d., Nova KBM d.d., NLB d.d., SKB banka d.d. Ljubljana in UniCredit Banka Slovenija d.d. Sodelujete pa lahko tudi s poslanim pismom, v katerem opišete svoje najboljše izkušnje pri plačevanju nakupov in z nami delite svoje zanimive nakupovalne zgodbe. Vse informacije ter pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri so dostopni na povezavi www.visaeurope.si.

Ne pozabite – več pametnih nakupov, večja možnost v zmagovalnem žrebu, saj se pametni nakupi vedno izplačajo.

Naročnik oglasa je Visa.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.