Gospodarstvo
Oglas

Poceni plin tudi za podjetja in obrtnike

Ljubljana, 24. 09. 2012 09.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

S septembrsko sklenitvijo pogodbe z družbo GEN-I si lahko tudi poslovni odjemalci z letno porabo zemeljskega plina do 70.000 Sm3 zagotovijo Poceni plin. Tako si znižajo stroške poslovanja in poskrbijo za več predvidljivosti, saj bodo cene zanje nespremenjene vse do konca leta 2014.

Družba GEN-I, ki je v zadnjih 3 letih že naredila pravi vihar na trgu z električno energijo (za znamko Poceni elektrika se je odločilo že več kot 60 tisoč slovenskih odjemalcev električne energije), zdaj vstopa tudi na trg z zemeljskim plinom. Septembra je začela plin dobavljati 23 manjšim odjemalcem, 1. oktobra začenja z dobavami zemeljskega plina po ugodnejših cenah podjetjem, kot so Paloma, Krka, Spar in drugi, pred začetkom kurilne sezone pa postaja najpomembnejša ponudba Poceni plina za gospodinjstva.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Tako kot pri znamki Poceni elektrika je družba GEN-I tudi pri Poceni plinu poskrbela za ugodnosti za manjše poslovne odjemalce. Poleg do 20 odstotkov nižjih cen glede na septembrske cene iz javnih cenikov vseh dosedanjih dobaviteljev, ki so vsakomur na vpogled na spletni strani Agencije RS za energijo (www.agen-rs.si), tem odjemalcem omogoča, da se izognejo nenehnim podražitvam plina in povečajo predvidljivost stroškov. Odjemalcem, ki bodo pogodbo sklenili septembra, GEN-I zagotavlja fiksne, nespremenjene cene od 1. januarja 2013 do 31. decembra 2014.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Rok za sklenitev pogodbe je kratek zaradi pravil SODO (sistemski operater distribucijskega omrežja), po katerih so letošnje zamenjave dobavitelja mogoče le še do konca septembra. Naslednja priložnost za zamenjavo bo zato šele prihodnje leto.

poceniplin
poceniplin FOTO:

Pozor! Če želite Poceni plin s fiksnimi cenami za leti 2013 in 2014, se splača pogodbo oddati do 25. septembra.

Zaradi kratkega roka so v družbi GEN-I še dodatno poskrbeli za odzivnost Klicnega centra, ki deluje vsak delovni dan od 8. do 20. ure na brezplačni telefonski številki 080 15 58. Svetovalci na tem telefonu lahko odgovorijo na vsa vprašanja, pomagajo pri urejanju dokumentacije za sprožitev postopka zamenjave in pri izpolnjevanju obrazcev za oddajo povpraševanja. Oddaja vseh potrebnih podatkov je sicer izjemno enostavna in jo lahko vsakdo uredi tudi sam kar prek spletne strani www.poceniplin.si.

Tako kot pri gospodinjskih odjemalcih tudi pri poslovnih odjemalcih velja, da vse postopke uredi ekipa družbe GEN-I, ne da bi odjemalec moral karkoli osebno urejati z dosedanjim dobaviteljem ali s sistemskim operaterjem distribucijskega omrežja.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1