Gospodarstvo

Podjetje JTI šestič zapored prejemnik priznanja za najboljše delodajalce

Ljubljana, 19. 01. 2023 11.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Družba Japan Tobacco International je šesto leto zapored prejela priznanje za najboljše delodajalce. Kot poudarjajo v podjetju, svojim zaposlenim nudijo številne možnosti napredovanja tako doma kot v tujini, prav tako omogočajo tudi delo od doma, ki pripomore k doseganju ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem.

Podjetje JTI je prejelo certifikat Top Employer, ki ga prejmejo podjetja, ki izkazujejo odličnost glede ponujanja najboljših delovnih razmer za svoje zaposlene in spodbujanja razvoja talentov na vseh ravneh.

"Izjemno smo ponosni, da je Inštitut Top Employer znova nagradil naš trud in predanost, da zaposlenim omogočimo priložnosti za rast in razvoj na vseh ravneh. Ta certifikat predstavlja vse, v kar verjamemo – timsko delo, našo korporativno kulturo in zaposlene, ki jo vsakodnevno negujejo; Biti tisti, ki postavlja cilje, sodeluje pri pobudah in navdihuje druge. V prihodnje bomo s postavljanjem ambicioznih ciljev na tem področju in z dvigovanjem standarda postopka upravljanja človeških virov poskušali preseči sami sebe," je v odzivu dejala Milena Rajić, direktorica Sektorja za zaposlene in korporativno kulturo pri družbi JTI Adriatica. 

Certifikat Top Employer
Certifikat Top Employer FOTO: JTI Slovenia

Družba zaposlenim omogoča hibridno obliko zaposlitve, sodobno delovno okolje ter uporabo najnaprednejših orodij in delovnih sistemov. 

Inštitut Top Employers je globalna avtoriteta za prepoznavanje odličnosti v praksi glede človeških virov. Prek certifikacijskega programa Inštituta Top Employers se lahko sodelujoča podjetja potrdijo, certificirajo in priznajo kot delodajalec po izbiri. Inštitut Top Employers, ustanovljen pred več kot 30 leti, je certificiral 2052 organizacij v 121 državah oz. regijah. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sadjevec
19. 01. 2023 15.21
Čestitke! Šestič zapored - UAU! Bravo, da tako skrbijo za dobrobit zaposlenih, ker njihovim strankam pa žal ne gre glih najbolje (sem slišal včeraj od prijatelja).
Zverinjak
19. 01. 2023 14.00
+1
Super, kaj pa pri nas! Delat do 70ega leta starosti ker se bo povišala delavna doba in iz šihta direkt v krsto!!!
Delavec_Slo
19. 01. 2023 13.50
+2
Nabijanje v prazno!