Gospodarstvo

Šega in Lukman v upravi laške pivovarne

Laško, 07. 09. 2010 10.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Robert Šega in Goraz Lukman sta postala člana uprave Pivovarne Laško. Prvi bo odgovoren za finance, drugi pa bo skrbel za komercialo oziroma prodajo.

Nadzorni svet Pivovarne Laško je podprl predlog predsednika uprave družbe Dušana Zorka, da se za člana uprave laške pivovarne imenujeta še Robert Šega, ki bo odgovoren za finance, in Gorazd Lukman, ki bo skrbel za komercialo oziroma prodajo, je Pivovarna Laško danes sporočila prek spletnih straneh Ljubljanske borze.

Mandat Šege in Lukmana bo trajal do konca avgusta leta 2015, skladno s statutom družbe pa Pivovarno Laško zastopata predsednik uprave in en član uprave.

Prav tako so nadzorniki soglašali s poslovnikom o delu uprave v predloženem besedilu in se seznanili z odgovorom uprave Pivovarne Laško na dopis bank upnic, ki je bil poslan avgusta letos, in ga v celoti potrdili.
 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tron3
08. 09. 2010 11.29
Bravo, Zorko, zdej ste pa mrhovinarji kompletni, nobeden več ne manjka,
Cjele
07. 09. 2010 20.59
Bravo Luka !!!
vinolog
07. 09. 2010 19.11
Tudi jaz ne pijem več Laškega in Uniona.
Peter Kralj 1
07. 09. 2010 17.47
BOG NAM POMAGAJ!
odbogaposlan
07. 09. 2010 16.52
ne pijem več laškega iz nacionalnega ponosa si rajš privoščim haineken, če ni že čeha!
odbogaposlan
07. 09. 2010 16.51
boljša reklama za l pivo, kot zlatorog imam garje, sem oslabel in betežen od tajkunskih kreditov!
WikiX
07. 09. 2010 16.21
Sem že mislil, da so imenovali policista šego, ki je tudi neke vrste nadzorni odbor. Tam so miličniki vajeni ubogati avtoritete in samovoljno postopati, kadar se to od njih zahteva, saj itak ne morejo biti kaznovani. Po naročilu preganjajo ter zalezujejo nezažljene ljudi, jim pišejo položnice kar tako, za prazen nič, ker lahko in ima pač prazno v žepu. Takšna navodila dobijo na sestankih od komandirja, kdor že s pojavo ogroža hrvaško navezo, pa je spoznan in dobi položnico še za nacionalista. In to javno, nihče se ne sekira, nikomur ni nerodno, vse pritožbe zavračajo ali zastarajo, pa naj bo karkoli. Ni tako težko, če sta sodnik in vodja policije soseda. Le milijarde opranih ter izginulih evrov, organizirane tolpe nekakšnih pivovarniških črnosrajčnikov, otrok policistov, privatnikov ter berišajevih šiptarjev, ki prodajajo droge na občinskem dvorišču, pa neverjetna korupcija služb javne ter občinske uprave, povsod kamor je razpreden pivovarniški denar, le tam nič ne vidijo in nikogar od teh ne preganjajo. Podpira jih namreč pravna država v šrotovem Celju, od državnega tožilstva, čez upravna, okrožna in okrajna sodišča z razvejano mrežo povezanih odvetnikov, do Policijske uprave ter številnih društev "družbene samozaščite", ki so v laškem nadvse popularna. Pa se upri in reci kako proti tem mestu, če si kdo upa, že sama misel je dovolj za grožnje z izgonom, za kar skrbi ogromna mreža ovaduhov, v obliki sosedov in prijateljev. Sicer pa jih nihče ne more ogroziti, zato itak nima smisla. Ena šega v nadzornem odboru enega največjih podjetij pri nas, druga šega na terenu najbogatejšega mesta pri nas, glede na velikost ter število prebivalcev ter Šrotovih medijih, ki obveščajo javnost, le kaj bi lahko šlo narobe?
prvoborec
07. 09. 2010 16.17
Pivovarna laško ima za 500 mio€ kredita, Union 160mio in radenska 60 mio€..., prodajo imajo v onem, delavci nezadovoljni, kupci še bolj, ker samo še koruzo (40%) v pir dajejo, Lukmanu so pa novega BMW X6 kupili, lepo je v naši domovini biti...saj res kamor gre bik naj gre pa še štrik
alibaba
07. 09. 2010 11.48
če gre državnim bankam in skladom res za reševanje podjetij v skupini zakaj potem dodatni člani uprave? zato da lahko zapravijo še pol milijona evrov letno za plače in nagrade?!?