Gospodarstvo

Sodišče začelo stečajni postopek za Viator & Vektor Logistiko

Ljubljana, 08. 09. 2011 14.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Okrožno sodišče v Ljubljani je sklenilo, da se začne stečajni postopek za ljubljansko družbo Viator & Vektor Logistika. Za upravitelja postopka je imenovalo Antona Jagodica.

Delavec Viator & Vektorja med julijskim protestom.
Delavec Viator & Vektorja med julijskim protestom. FOTO: Blaž Garbajs

Upniki morajo v treh mesecih po objavi tega oklica prijaviti svoje terjatve ter ločitvene in izločitvene pravice v stečajnem postopku. Zadnji dan roka za prijavo terjatev ter ločitvenih in izločitvenih pravic je 8. december 2011.

Uprava družbe Viator & Vektor Logistika je sama konec avgusta na ljubljansko okrožno sodišče podala predlog za uvedbo stečajnega postopka družbe. Predlog so podali, potem ko ga je potrdil upravni odbor skupine Viator & Vektor.

Skupina Viator & Vektor naj bi medtem po pisanju medijev na drugi strani poskušala s postopkom prisilne poravnave, predlog zanjo pa naj bi bil vložen v drugi polovici septembra.
 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Macyy
10. 09. 2011 08.28
Še ena tzretjerazredna tema, Štejejo samo Bosanci in Kosovarji z ostalimi avtohronimi živečimi na Slovenskih tleh se dela kot Svinja z mehom.. Ampak kako folgo še..
BOG1972
08. 09. 2011 15.13
Ma kako more bit nekdo lastnik nekega podjetja , ki so ga cele generacije gradile in negovale??? In pol se pojavi neki pavček , zidar , hildica in kar meni nič tebi nič čez noč postane vse njihovo brez da bi en sam svoj evro vložli v podjetje???? Ma to bo raja enkrat tudi nazaj zahtevala ker je itak vse to naše in ne kr od nekoga. Samo da narod končn spregleda da nas levi in desni ,komunisti in drugi sam za nos vlečejo tko da nebi bli enotni. Ma v španski limonadi je esmeralda spregledala upam da bo tudi slovenski narod spregledal da nas imajo za norca in živijo samo iz znoja in žuljev delavcev.