Golf

Molinari: Takšen Woods je prvi favorit za zmago v Augusti!

Miami, 04. 04. 2013 20.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Italijanski golfski šampion Francesco Molinari je prepričan, da bi lahko Tiger Woods, v kolikor bo igral tako kot v dosedanjem poteku sezone, osvojil prvi major v novi sezoni, Masters Augusta.

Ameriški golfski as Tiger Woods po izjemnem začetku letošnje sezone vnovič zaseda vrh svetovne moške golfske lestvice. 37-letnik letos blesti, po spodrsljaju na samem začetku tekmovalnega leta pa njegova forma iz tedna v teden bolj podobna tisti iz najboljših golfskih let. Ravno zaradi tega mu mnogi šampioni napovedujejo največ možnosti za zmago na Mastersu Augusta.

Tiger Woods
Tiger Woods FOTO: Reuters

Tudi Italijan Francesco Molinari, ki je prepričan, da bo ključno v bitki za zmago dobro patanje. "Letos je izjemen. Tri zmage preden bo nastopil na Mastersu – neverjetno. Sploh način na katerega je zmagal na igrišču Doral in Bay Hill. Menim, da je imel predvsem v zadnji sezoni kar nekaj težav s patanjem, na omenjenih dogodkih pa je bil ravno na zelenici neprekosljiv. Pravzaprav je bilo vrhunsko patanje njegova odlika. Definitivno je on favorit številka ena za zmago na uvodnem majorju sezone," je za Sky Sports dejal Italijan.

Woods v letošnji sezoni blesti, v kolikor ne bo podlegel pritisku, ki ga prinaša nastopanje na uvodnem majorju sezone, pa ga bo stežka kdo zaustavil.