Moskisvet.com
Ronaldo

Šport

Emiliano Sala je pogrešan, Ronaldo pa tvita z letala

M. A.
23. 01. 2019 09.39
0

Medtem ko v svetu odzvanja izginotje letala, na katerem je bil tudi mladi nogometaš Emiliano Sala, je njegov nogometni kolega Cristiano Ronaldo objavil fotografijo, ki je razburila mnoge.

Cristiano Ronaldo uspehov ne žanje zgolj na nogometnih zelenicah, temveč tudi v sodnih dvoranah. Včeraj se je udeležil sodne razprave v Madridu, saj je bil obtožen utaje davkov v višini 14,7 milijona evrov. Ronaldo naj bi po poročanju tožilstva uporabljal skrita podjetja v tujini z namenom, da prikrije pravo višino svojega premoženja.

Ronaldo je s španskim tožilstvom dosegel sporazum, da se izreče za krivega, ob tem pa je dobil zgolj pogojno zaporno kazen in finančno kazen v višini slabih 20 milijonov evrov. Čeprav za marsikoga to ne bi bil uspešen dan na sodišču, je imel Ronaldo očitno dovolj razlogov za veselje, zato je po odhodu iz Madrida na Twitterju in Instagramu objavil nasmejano fotografijo, ki je nastala v njegovem zasebnem letalu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ni pravi dan za takšen tvit. Res ne," se je kmalu zatem odzval nogometni komentator in bivši nogometaš Gary Lineker in s tem namignil na nesrečo, ki se je zgodila le nekaj ur prej. Letalo, na katerem je bil tudi argentinski nogometaš Emiliano Sala, ki je prav pred dnevi podpisal pogodbo s Cardiffom, je namreč izginilo, mediji pa so sporočili, da so možnosti za njegovo preživetje skorajda nične.

Še vedno se ne, kje je argentinski nogometaš Emiliano Sala.
Še vedno se ne, kje je argentinski nogometaš Emiliano Sala. FOTO: Profimedia

Linekerju so pritegnili tudi številni drugi uporabniki Twitterja, ki se jim je zdela Ronaldova fotografija neokusna, še posebej zato, ker je Sala, prav tako kot Ronaldo, nogometaš. Portugalski zvezdnik fotografije kljub temu ni izbrisal, prav tako ni dodal nobenih pojasnil.

Ronaldo se na očitke mnogih ni oziral, prav tako se ni odzval.
Ronaldo se na očitke mnogih ni oziral, prav tako se ni odzval. FOTO: Profimedia

Medtem se iskanje za izgubljenim letalom danes zjutraj nadaljuje. Lahko turistično letalo PA 46 Malibu, ki je letelo na višini 1500 metrov, je z radarja izginilo dobrih 20 kilometrov severno od otoka Guernsey nad Angleškim kanalom, nazadnje pa je bilo opaženo na višini 700 metrov 24 kilometrov severno od Guernseya. John Fitzgerald, šef tamkajšnje reševalne ekipe, je sinoči povedal, da so temperature morja izjemno nizke, slabi so tudi pogoji na morju, zato se z vsako minuto upanje, da najdejo preživele, zmanjša.

Ronaldo je bil že ob prihodu na sodišče dobre volje.
Ronaldo je bil že ob prihodu na sodišče dobre volje. FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382