Zadovoljna.si
Ekipa serije Skrito v raju

Novice

Te igralce iz serije Skrito v raju lahko danes spoznate v živo

E.R.
09. 05. 2024 11.59
0

Danes ob 17.00 se bo v nakupovalnem središču Aleja odvijal poseben dogodek, na katerem boste lahko v živo spoznali kar 15 igralcev iz najbolj priljubljene slovenske serije Skrito v raju. Katere točno pa razkrivamo v nadaljevanju.

Slovenska serija Skrito v raju, ki jo lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do petka ob 20.00, je v zadnjih mesecih navdušila gledalce različnih generacij, glavni igralci pa so postali junaki mnogih. Vsem oboževalcem pa je ponujena edinstvena priložnost, da igralsko zasedbo spoznate v živo in z osebami, ki ste jih do sedaj spremljali samo preko malih ekranov, izmenjate nekaj besed.

Danes, 9. maja, ob 17.00, bo namreč na strehi nakupovalnega središča Aleja (Aleja Sky) potekalo posebno srečanje z glavnimi akterji najbolj priljubljene slovenske serije. Tam bodo v sproščenem vzdušju odgovarjali na vaša vprašanja, delili avtograme in z veseljem z vami posneli tudi kakšen "selfie".

Če še niste prepričani, ali bi se dogodka udeležili, ker ne veste, ali bo tam tudi vaš najljubši igralec, je najbolje, da preverite spodnji seznam, na katerih je razkritih vseh 15 članov igralske zasedbe, ki bodo danes ob 17.00 prisotni na dogodku v Aleji.

Skrito v raju - meet&greet
Skrito v raju - meet&greet FOTO: POP TV

Igralci, ki jih boste danes ob 17.00 imeli priložnost spoznati v živo:

1. Gaja Filač

2. Matej Zeljič

3. Aleš Valič

4. Gaber Trseglav 

5. Vesna Pernačič

6. Patrik Novak

7. Mei Rabič

8. Sabina Kogovšek

9. Primož Vrhovec

10. Melani Mekicar

11. Matic Valič

12. Sandra Debelak

13. Zala Đurić

14. Aleksandra Balzamović

15. Matino Antulović

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399