Slovenija
Oglas

10 razlogov, zakaj bi morali preizkusiti to kremo proti gubam!

Ljubljana, 13. 06. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Krema 4D Hyaluron je prepričala že več kot 20 tisoč Slovenk in danes vam razkrivamo 10 razlogov, zakaj bi morala postati tudi vaša lepotna zaveznica.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

1. Ker nanjo že prisegajo najbolj zahtevne stranke.  Med njimi denimo tudi zvezdnice, ki zaradi narave dela toliko več pozornosti posvečajo svojemu videzu. Prepričala je že  Natalijo Verboten, Danico Lovenjak, Sanjo Grohar, Vesno Jankovič in številne druge. Vaša koža bo s to kremo ponovno zasijala!

2. Naravni botoks učinek. Za botoks učinek vam ni treba k lepotnemu kirurgu, zanj bodo poskrbele namreč poskrbele mikromolekulske mase aktivnih sestavin v LUX-FACTOR 4D HYALURON kremi, ki prodrejo v najglobje plasti kože.

3. Krema bo izboljšala vašo strukturo kože. Krema 4D Hyaluron s svojo inovativno formulo poskrbi za elastično, čvrsto in gladko kožo. Primerna je za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

4. Naravni proces obnavljanja kože. Vaša nova najljubša krema vsebuje tudi patentirano formulo s preizkušenimi sestavinami, ki poskrbijo za boljši tonus kože. Po enomesečni terapiji z LUX-FACTOR 4D Hyaluron kremo proti gubam uporabnice niso želele uporabljati nobene druge kreme proti gubam.

5. Zaščita pred zunanjimi vplivi. Krema vsebuje idealno kombinacijo visoko kakovostih učinkovin in zato bo postala vaša bojevnica proti vsem škodljivim zunanjim vplivom.

6. Hialuronska kislina. Je zelo pomembna sestavina kožnega tkiva, njena količina pa z leti upada, kar rezultira v suhi in neelastični koži. Hialuronska kislina v 4D Hyaluron kremi bo z vezavo vode zapolnila prostore med celicami in tako povečala voluminoznost kože. Posledično bo kožo napela in zmanjšala hrapavost ter zapolnila gube, ki so posledica kronološkega ali fotostaranja.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

7. Klinično testirana. LUX-FACTOR 4D HYALURON bazira na preverjenih učinkovinah in patentirani formuli proti gubam. Test na kar 800 uporabnicah je pokazal, da se videz izraznih in globokih gub ter drobnih linij ob redni uporabi lahko opazno zmanjša in to v samo nekaj tednih.

8. Do  60 % bolj navlažena koža. Hialuronska kislina lahko nase veže velike količine vode in posledično poskrbi za globinsko navlaženo in čvrsto kožo.

9. Vsebuje mandljevo olje. Koža, na kateri ste opazili znake staranja in gube, počasi postaja povešena in pustega videza, zato potrebuje posebno nego s hranljivimi olji. Mandljevo olje na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo kože. Prav zato je z njim obogatena tudi krema 4D Hyaluron.

10. 30-dnevna garancija. In še najbolje? Tudi, če s kremo ne bi bili zadovoljni (čeprav v to močno dvomimo), jo lahko v roku 30 dni od prejetja paketa preprosto vrnete, znamka Lux-Factor pa vam povrne kupnino.

V kolikor je krema 4D Hyaluron vzbudila vašo pozornost, jo lahko naročite TUKAJ ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

 

Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni