Slovenija
Oglas

13. Sloverotika se vrača na Celjski sejem!

Ljubljana, 22. 11. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Prihaja 13. izdaja najbolj vročega erotičnega dogodka v Sloveniji – Sloverotike, ki ga enostavno ne smete zamuditi, še posebej, če iščete nove in razburljive izkušnje! Oglejte si intenziven, strasten in vroč erotični šov, kakršnega še ni bilo!

Sloverotika
Sloverotika FOTO: Arhiv ponudnika

Sloverotika se po štirih letih vrača na Celjski sejem s še bolj osupljivim programom kot kadarkoli prej. Letos bo sejem predstavljen v popolnoma prenovljeni obliki, s poudarkom na senzualnosti, vročih prizorih, praktičnih prikazih in izobraževalnih vsebinah, ki bodo razkrile skrivnosti, ki jih morda še ne poznate ali niste nikoli upali nikogar vprašati o njih. 

Ne smemo pozabiti niti na vroče nastope na glavnem odru, kjer bo temperatura zagotovo dosegla vrelišče! Artiste najdeš TUKAJ

Sloverotika
Sloverotika FOTO: Arhiv ponudnika

Tokrat Sloverotika ponuja veliko novosti: 

Med 22.00 in 23.00 se boste lahko osredotočili na nakupovanje, saj v tem času na glavnem odru ne bo dogodkov. Za posebno vzdušje bo med nakupovanjem skrbel DJ.

- Videli boste prikaze delovanja erotičnih igračk. 

- Veliko bo izobraževalnih vsebin, kot so tantrične masaže. 

- Prisoten bo super voditeljski par, ki bo skrbel za dobro razpoloženje obiskovalcev.

- Pripravljeni bodo intimni kotički z mizami in stoli, ki bodo dodatno prispevali k vročemu vzdušju. 

- VIP za obiskovalce bo zaseben prostor, kjer bodo lahko spoznali zvezde večera in se z njimi družili ob koktejlih in prigrizkih. 

- Dodaten oder bo v zakulisju s še bolj strastnim dogajanjem. 

Sloverotika
Sloverotika FOTO: Arhiv ponudnika

Mini teater za najbolj drzne 

Za tiste, ki si želijo še bolj strastnih doživetij, bomo ponudili poseben prostor, kjer bodo ob doplačilu lahko uživali v dodatnih predstavah, ki bodo še bolj razburljive od tistih na glavnem odru. 

Senzualna doživetja – Spoznajte svet spolnih igračk in strastnih izkušenj

Senzualna doživetja boste izkusili skozi svet spolnih pripomočkov in strastnih doživetij, kjer vas bodo predstavniki iz trgovine Svet užitka uvedli v svet spolnih igračk. Med sejmom bodo strastna dekleta krožila med obiskovalci, ponujala osvežilne napitke in skrbela, da ne pregorite od vročega dogajanja. 

Sloverotika
Sloverotika FOTO: Arhiv ponudnika

Odkrijte tantrične užitke

Vabimo vas na edinstveno izkušnjo, kjer bomo razkrivali tantrične skrivnosti v spolnosti in odprli nova vrata intimnosti, ki temelji na globljem povezovanju partnerjev. Tantra predstavlja priložnost za tiste, ki si želijo raziskovati globine tantrične spolnosti in duhovne združitve ter doživeti spolnost na poseben način. 

Tantra vas nauči, kako obdržati intenzivno zaljubljenost, kot ste jo čutili ob prvem poljubu in prvem dotiku. Ljubimca potujeta v svet fantazije, duhovnosti in višje povezanosti - vse do eksplozije čustev, kar vodi v bolj intenzivno spolnost. Obiskovalci bodo lahko v posebnem prostoru, ki bo na voljo izključno za tantro in izobraževalne vsebine, odkrivali svoje skrite želje - provokativno, prelomno in polno razodetij ter doživeli predstave in ekstaze, ki jih ne bodo pustile ravnodušnih. 

Sloverotika
Sloverotika FOTO: Arhiv ponudnika

Obljubljamo vam vroče prizore, v katerih boste nedvomno uživali, obogateni z novim znanjem, pogumom in inovativnimi pripomočki, ki bodo popestrili vaše intimno življenje. Razstavni prostori bodo prepolni izdelkov in storitev, ki bodo dvignili temperaturo v vaši spalnici.

Naš erotični dogodek bo ustvaril nepozaben šov na glavnem odru in ponudil številne dodatne atrakcije, ki vas bodo povsem očarale. Prebudil bo vaše čute in napolnil s strastjo. Po obisku sejma boste pripravljeni na nove spolne izzive.

Ne zamudite priložnosti, da se potopite v nepozaben svet erotike. 

Čim prej si zagotovite svojo vstopnico na shop.ce-sejem.si in se pripravite na razburljivo in strastno doživetje, kot ga še niste izkusili! 

Vroče dogajanje, ki vas bo popeljalo na nepozabno potovanje v svet erotike, se bo odvijalo 24. in 25. novembra na Celjskem sejmu. Temperaturo bomo dvignili do vrelišča – enostavno ne smete manjkati!


Naročnik oglasa je Celjski sejem.

  • ES_PL_24ur_309x5138
  • ES_PL_24ur_309x5137
  • ES_PL_24ur_309x5136
  • ES_PL_24ur_309x5135
  • ES_PL_24ur_309x5134
  • ES_PL_24ur_309x5133
  • ES_PL_24ur_309x5132
  • ES_PL_24ur_309x513

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.